2777
2789
عنوان

مامانا لطفااااا بیاین واجبه

34 بازدید | 3 پست

پسرم۱۹ماهشه، پنج ماهگی نشست، ده ماهگی چهاردست و پارفت و سریع راه افتاد ینی کلا یه ماه چهاردست و پارفت سینه خیز نرفت، تولد یکسالگیش خودش راه میرف بیرون، اما۱۵ماهگی اولین دندونش درومد الانم۱۹ماهشه ولی حرف نمیزنه، چندبار مامان، هاپو، پپو اسم عروسکشه، الو میگف اونارو یادش رفته ماشالا خیلییبی باهوشه اصلا اشغال توخونه نمیریزه هرچی بخوره میره اشغال یا ظرف و لیوانش میزاره ظرفشویی، سفره جمع میکنم یهو پامیشه کمک میکنه وسیله هامیاره، رخت خواب میاره، شبکه تلویزیون عوص میکنه باگوشی زنگ میزنه ب بقیه،گل یا پوچ و اتل متل، خیلیییی نسبت ب سنش فهمیده و عاقله همه میگن ماشالا بچت خیلی عاقله.. اما خب ی مشکل بزرگ هس اونم اینه ک حرف نمیزنه هنوز، فقط میگ بابا، به اب میگ آو، صدای سگ درمیاره میگم هاپو چیکار میکنه، وسیلشگم میشه میگه کو، کسی در بزنه میگه کیه.. اسم باباش احمد تازع یاد گرفته ولی نامفهوم، کیک میگ، معذرت وقتی باد معده میزنه خودش میگ گووو.. دادا دد گیگو.. یک دو سه نامفهومم میگ، توپ... کلاااااا پنج شش تا کلمه میگ همه میگن انقد موز دادی بهش زبون باز نمیکنه... خوبه برااین سن یا نه؟ داعم استرس دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.