2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم حرف نزدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 39 پست

پسر من چند روزه دوسالش شده فقط میگه م م بابا 

همه دکتری هم بردمش از لحاظ هوش خیلی بالاست قبلا "آب" روهم میگفت الان همونم نمیگه گفتار درمانی هم بردمش فقط همون اول یکمی صدا از خودش در میاورد باز حرف زدنو ول کرد من که همه چیو سپردم به زمان همیشه براش قصه و شعر میخونم یکسره باهاش حرف میزنم گوشیو وتلویزیونو کلا جمع کردم از جلوش... یه ساعت پیش گوشیم زنگ میخورده پسرمم صدای ویبره رو شنیده بود هی صدا میزد مَ منم نمیرفتم پیشش با خودم گفتم شاید حرف دیگه ای دهنش در بیاد اما هیچی به هیچی اونقدر صدا زد اخرم خودش گوشیو برام اورد... کاملا درک میکنم که چه حسی داری.... تخم کبوتر هم به بچه نده چون تخم چند روز مونده رو میفروشن اگه جایی بتونی گیر بیاری که همون رور تخم کرده باشه خوبه و گرنه بنظرم دادن و ندادنش تاثیر زیادی نداره

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
پسرداییم همسن بچم بود خیلییییی کلمه میگف همش بااون مقایسع میکنن

گوه خوردن عزیزم چرا حرف بقیه برات مهمه مردم عادت دارن به اینجور چیزا بچت مشکلی نداره چرا چون محیطی که در اون زندگی میکنه افراد دور و برش پدر و مادرش همه چیزش با اون به حساب پسرداییت فرق داره مگه توی محیط زندگی میکنن زندگی اطرافشون یکیه بستگی به جایی داره که اونجا درحال رشدی بیرون بری تو خونه باشی خودمون تو ایران حجاب و رعایت می کنیم شال و اینا میپوشیم امکان داره بریم خارج یکم شل تر بگیریم همینطوره دیگه مقایسه نکن گفتن اینو همینو بگو بگو محیط اطراف فرق داره و به اون بستگی داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی گذاشتیش مهد حرف میزد؟چیزی متوجه میشد اون موقع؟

همچیو متوجه میشد کامل از  یکسالگی ولی هیچی نمیگفت 

مثلا میدونست بشین پاشو اب و بهبه و شیر چین

دوسالگی کامل دستورپذیر بود مثلا برو توپو از زیر مبل بیار ولی فقط کلمه میگفت محدود مثلا سی تا کلمه ولی با اشاره منظورشو حالی همه میکرد

بردم گفتار درمان برنامشو به همسرم نشون دادم خودش پزشکی خونده برد به همکاراش نشون داد گفت میگن بچه مشکلی نداره نزاشت ببرم دیگ

بجاش برد نوشت مهد همسرم یعنی سر یک‌ماه جمله گفت و هی بیشتر شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس نگران نباش باهاش کار کن مثلا بیرون میری بگو این گله گل یا درخت کم کم یاد میگیره درضمن کلمه رو درس ...

اصلا بچگونه حرف نزدم باهاش از اول کلمه ها کامل گفتم میگم شاید برااونه سختشه حرف نمیزنه

همچیو متوجه میشد کامل از یکسالگی ولی هیچی نمیگفت مثلا میدونست بشین پاشو اب و بهبه و شیر چیندوسالگی ...

منم میخوام بفرستمش مهد ولی زیاد متوجه نمیشه دستور پذیری نداره اصلا بلد نیست ارتباط بگیره میشه از همسرت برای منم یه کمک بگیری باید چه دکتری ببرم

روانشناس کودک بردم بهش بازی داد که تمرکزش بره بالا

متخصص اطفال هم بردم ولی گفتار درمان هنوز نه 

سه سال و چهار ماهشه هیچی نمیگه صداهارو متوجه میشه ولی پاسخی نمیده توجهش کمه تمرکزش کمه همس درحال راه رفتن و شیطنته

منم میخوام بفرستمش مهد ولی زیاد متوجه نمیشه دستور پذیری نداره اصلا بلد نیست ارتباط بگیره میشه از همس ...

باشه عزیزم میپرسم برات حتما

احتمالا بچت تنهاست و با بچهای دیگ ارتباط ندارع

پسر منم خیلی شیطونه وسیله سالم نداریم از دستش

ارتباط گرفتن ذاتی نیست باید تو محیط باشه پارک و مهد و خانه بازی و اینا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من شهر غریبم بچم جز من و باباش کسی رو نمیبینه

خب دیگه اینم دلیلش اسی با بچت تو خونه زیادد صحبت کن الان دختر خالم ۲ و نیم سالشه مثل بلبل صحبت می کنه از بس باهاش صحبت می‌کنن.

به علاوه این اگه توان مالیش و داری بفرستش مهد کودک، بچت کوچیکه ولی مهد هایی هم هستند برای این سن بچه ها