2777
2789
عنوان

بچه بابام از دارو گیاهیای اجیم بعنوان مدرک برده

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 20 پست
اتاقامون بیس چار ساعت قفله چون دزدم هستن چندین بار بابام کلیدای مامانمو دزدید

خدا بزرگه روزای خوبم میرسه توکل کنید میگذره 

انشالله خدا ازین به بعد زندگی رو بهترین ها رو براتون بچینه

خدا بزرگه روزای خوبم میرسه توکل کنید میگذره انشالله خدا ازین به بعد زندگی رو بهترین ها رو براتون بچی ...

قربونت برم ک انقد خوبو مهربونی♥️💞میخوام ازدواج کنم ازینجا برم برام دعا کن این ازدواج سر بگیره خراب نشه من بتونم فرار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم ک انقد خوبو مهربونی♥️💞میخوام ازدواج کنم ازینجا برم برام دعا کن این ازدواج سر بگیره خراب ...

عزیزم خوبی از خودته

انشالله هرچی خیر و صلاحته عزیزم

ولی عجله نکنی خدایی نکرده بدتر بشه

خونه پدر و مادر هرچی که باشه اخرش خونه خودته سر پناهته

اما خونه شوهر هندونه در بسته اس ازدواج ، نمیدونی وارد زندگی که بشی بله رو بگی چجوریاس پس تحقیق کن بسنجش بعد جواب بده مشکلی پیش نیاد خدایی نکرده 

بهترین بخت و شیرینترین روزا در انتظارت🌹🙏

عزیزم خوبی از خودتهانشالله هرچی خیر و صلاحته عزیزمولی عجله نکنی خدایی نکرده بدتر بشهخونه پدر و مادر ...

قربونت برم نمیدونی داداشم چ بی ناموسیه نشد اینجا بگم فقد میدونم اگ ت خیابون برم بهم دستدرازی بشه صدشرف ب این،شوهره فوقش میزنه ع گشنگی میکشع فلان میکنه تهش مادرشوهر خواهرشوهر جون ب لب میکنن ادمو بیشتراز این ک نیس