2777
2789

داداشم اجیمو میزنه این خونریزی مغزی میکنه یسری جریان داره حالا لاصشو میگم حالا بعد یه سال نتیجه نهایی دادگاه براش شیش ماه زندان بریدن،اجی من اختلال مغزی پیدا کرده بخاطر ضربه ای ک خورد من براش دارو طب اسلامی گرفتم شاید خوب شه ک فعلن هیچکدوم اثری نکرده الان بابام یه قوطیشو ع یخچال برده ک بره دادگاه بگه پسرم نزده اینا بهش دارو گیاهی دادن این خونریزی مغزی کرده در صورتیک من مدرکشو دارم ک خرید داروها برا کی بوده چندین ماه بعد خونریزی و کما رفتنش بوده اگ الان خواس بره دادگاه چیکا کنم من مشکلی با نشون دادن داروها ب دادگاهو اینا ندارم چون میره ازکایشگا مشخص میشه هچ ربطی نداره فقد نمیخوام پرونده شیش ماه زندانش به تعویق بیوفته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دادگاه و پزشک قانونی خودش نیفهمه که ضربه بر اثر ضربه بوده

پدرت کاری از پبش نمیبره

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

انوقت همه با هم تو یه خونه زندگی میکنید؟

شب چطوری خوابتون میگیره نمیترسید اون یکی بیاد تو خواب خفتون کنه

همه از یه خون هستید؟ از یه پدر و مادر تنی

ببره دادگاه تحقیق میکنن اگه شک و شبه بوجود بیاد دادخواست رد کنن احظارتون میکنن شما هم مدرکتو ببر نشون بده

چ داداش بی صفتی چرا این کارو کرده؟

از بس مواد کشیده ب جنون رسیده مغزش پوکیده تاپیکا قبلم هس میخواستیم دوتاشونو ببریم کمپ منتها بعدش پول نداشتیم فرار کنیم جامونم میدونس دگ کنسل کردیم امرو احظاریه اومده برا نتیجه دادگاه قبلیش

از بس مواد کشیده ب جنون رسیده مغزش پوکیده تاپیکا قبلم هس میخواستیم دوتاشونو ببریم کمپ منتها بعدش پول ...

شما که پول کمپ ندارین پس حداقل یکاری کن بره زندان ایشالا بیشترم بمونه اونجا

رک بگویم از همه رنجیده ام از غریبو اشنا ترسیده ام بی خیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام 
انوقت همه با هم تو یه خونه زندگی میکنید؟شب چطوری خوابتون میگیره نمیترسید اون یکی بیاد تو خواب خفتون ...

اتاقامون بیس چار ساعت قفله  چون دزدم هستن چندین بار بابام کلیدای مامانمو دزدید

2810