بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انجام لیزر ترکیبی در یک جلسه صورت شما را مثال روز اول صاف میکنه
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اول بگم که اره میشه چرا نشه. جای جوش مهم نیست اصلا. اما برای خودت که روحیه بگیری من خودم امتحان کردم جواب گرفتم. اگه به پماد زینک اکساید حساسیت نداری، شبا قبل از اینکه بخوابی به صورتت بزن صبح هم با صابون یا فیس واش بشور. بعد یکی دو ماه خودت میبینی اثرشو.
گوز چه ربطی داره به شقیقه اخهههههه خدا منو گاو کن آخه سطح دغدغه های من و ببینی فکر کنم سر به بیابون بزاری. برو دکتر پوست یه دوره دارو مصرف کن بزار حل بشه