2777
2789
عنوان

بخاطر بی اشتهایی بچم دارم دیوانه میشم خیلی لاغره چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 35 پست
یعنی ۱۱۱ بدون کفش تقریباباید حداقل ۱۱۲باشعهمون آرژی پلاس رو بهش بده خیلی موثره. پسر من پارسال تو کل ...

چکار کردی خواهشاً به منم بگو 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان هم ارژی رو دارم میدم هم پودر سنجد رو با شیر مخلوط میکنم میدم هیچی

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
پسر منم 6سالشه و لاغره.غذا خوردنش اندازه یه بچه 2ساله هستش.خیلی غذاهارو اصلا لب نمیزنه.پسر شما چند ک ...

پسر من ۱۷کیلو بود هفته پیش .این اصلا ب غذا نگه هم نمیکنه اصلا 

چکار کردی خواهشاً به منم بگو

همین آرژی پلاس و پودر اوالتین دادم و فرستادمشم ژیمناستیک 

ببین باید صبور باشی یک هفته ای و یکماهی هیچ جیزی برات معجزه نمیکنه اگر بچه ای تو یکماه چاق بشه اینا گوشت نیست باده

صبور باش اینا رو هم بده مطمئن باش نتیجه میگیری

فقر اهن نداره؟دختر من کم اشتها بود دکتر واسش اسید فولیک نوشت.گفت قبل ناهار یکی بخوره.سه ماه هم بهش ش ...

اسید فولیک دارم چجوری بدم بهش برای چی خوبه 

همین آرژی پلاس و پودر اوالتین دادم و فرستادمشم ژیمناستیک ببین باید صبور باشی یک هفته ای و یکماهی هیچ ...

باشه حتما

پسر منم 6سالشه و لاغره.غذا خوردنش اندازه یه بچه 2ساله هستش.خیلی غذاهارو اصلا لب نمیزنه.پسر شما چند ک ...

برا این بچه ها نباید رژیم گذاشت

هرچی دوست داره بهش بده.  من هرروز از پسرم میپرسم.  حالا الان که روزامیره مدرسه ولی تا توی خونه بود با خودش غذامیپختم کمک که میداد بعد خیلی علاقه مند میشد بخوره ببینه چی پخته

پسر من ۱۷کیلو بود هفته پیش .این اصلا ب غذا نگه هم نمیکنه اصلا

پسر منم۱۸کیلو هسش.پیش پزشک فوق تخصص بردم.گفت چه اصراری داری چاق بشه.الان وزنش ایده ال هسش.فقط ازمایش هارو نگاه کرد و یکم تقویتی بهش داد همین....

پسر منم۱۸کیلو هسش.پیش پزشک فوق تخصص بردم.گفت چه اصراری داری چاق بشه.الان وزنش ایده ال هسش.فقط ازمایش ...

منم بردم هفته پیش انکار فقط مشاوره بود.فقژ حرف زد آخرشم گفت بچه چاقی میخاد چکار قد وزنش خوبه ..در صورتی ک من مشکلم غذا نخوردنه ن چاقی بچه‌ ای ک غذا نمیخوره چجوری میخواد رشد کنه آخه..دست خالی بدون هیچی حتی ی تقویتی اومدیم بیرون 

اره.عطاریها کورتون میزنن داخلش.بچه ورم میکنه مادر احمق هم ذوق میکنه بچه چاق شده.اینقدر بچه سر همین س ...

عزیزن کورتون که موجود نیست که بگی کورتون میزنه عطاری.  بایدیک ماده ای باشه که کورتون داشته باشه.  خوب چی میزنن؟ 

عطاریای محلی که خودشون آسیاب دارن به چنین چیزی دسترسی ندارن مگه اینکه سویقای کارخونه ای و بسته بندی رو کورتون بهش اضافه کنن. 

2810