2777
2789

هزار تا مکمل تقویتی دادم اصلا انگار آب میخوره خیلی ضعیفه خیلی 

ب غذا نگاه هم نمیکنه

وقتی یکسالش بود دکتر بردم گفت ۴تا دونه قرص سیپرو رو با ی شربت ب کمپلکس خوب هم بزن حل بشه روزی یکم بده .ی مدت دادم ترسیدم دیگ کنار گزاشتمش.حالا زده ب سرم بازم ادامه بدم .الان ۶سالشه

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
سویق چاق کننده بهش بده

میدونم بدم فایده نداره

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدش خوب باشه عیب نداره

۱۱۴بل کفش قد گرفت دکتر

شربت آرژی پلاس یوروویتال هرروز بده هو قدش بلند میشه هم اشتهاش باز میشه

پودر اوالتینم بده بهش حل میکنی تو اب مثل شیرکاکائومیشه میدی بخوره.  این خودش چاق کننده تست

روزای جمعه هم با روغن زرد گاوی کل بدنشو چرب کن ماساژ بده بذار چند ساعت بمونه بعد ببرش حموم.  اینو متخصص طب سنتی برای پسرمگفتو واقعا خوب بود. چربی از طریق پوستش جذب میشه

باور کن تاثیر می‌زاره اگه مرتب صبح ناشتا بهش بدی

از کجا بگیرم واقعا تاثیر داره

شربت آرژی پلاس یوروویتال هرروز بده هو قدش بلند میشه هم اشتهاش باز میشهپودر اوالتینم بده بهش حل میکنی ...

بخدا همین الان دارم میدم یک هفته پیش گرفتم ۲۰۰هزار دادم ب ارژی پلاس اصلا هیچی

۱۱۴بل کفش قد گرفت دکتر

یعنی ۱۱۱ بدون کفش تقریبا

باید حداقل ۱۱۲باشع

همون آرژی پلاس رو بهش بده خیلی موثره.  پسر من پارسال تو کلاسشون از همتکوتاهتر پ لاغرتر بود الان جزو قد متوسط به بالاست چاقم شده کاملا

سویق ندی ها.سویق ها کورتون دارن.تمام پزشکهای اطفال سویق رو رد میکنن مگه اینکه خودت تو خونه سویق درست ...

چی بگم بخدا کم آوردم 

2810