کدوم تاپیک؟ اونایی که توهین کردن یا بچه بزرگ نکردن یا بچشون آروم بوده و نمیتونن حال اون مادرو درک کن ...
ماهم بچه بزرگ کردیم و اذیتمون کرده ولی هیچوقت بهش خواب آور ندادیم، استامینوفونم من واکسن میزد میدیدم درد و تب نداره نمیدادم. چرا فک کردین فقط خودتون بچه دار شدین؟
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم اذیت کردن یه نوزاد عادی با نوزادی که آلرژی داره زمین تا آسمون فرق دارهمن خود دکتر تاکید میکرد ...
دختر من آروغ هم نمیزد انقد گریه میکرد کبود میشد مجبور بودم با مشت یواش بزنم بین دوتا کتفش،شکمش ماساژ بدم و ... شیرم ک از اول برا منو نخور شیرخشکی شد هی استفراغ میکرد ... بهرحال گذشت ولی صبر آدمم باید زیاد شه خدا ب همه مادرا کمک کنه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس