2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا رسیدگی کن

100 بازدید | 18 پست

به خدا داری راهو اشتباه میری 

خدا نکنه یکی بیاد بگه چادر نه روسری اره 

سریع میزنید تاپیک طرفو سرویس میکنید 

الان نمیبینید این تاپیکهارو ؟ کلمه مقعد رو‌ نمیبینی ؟ 

کلمه پیش اب رو نمیبینی ؟ 

به نظرم یه دو دوتا چهارتا کنید با همکاراتون کلااااا این نی نی سایتو جمع کنید بره 

نه سود داره نه خاصیت 

ادم ابروش میره جلو یکی نی نی سایتو باز کنه 

من از سال ۹۸ عضو بودم ده بار عضو شدم بخاطره حرفهای حجاب منو تعلیق کردید 

ولی اینارو نمیبینید جالبه خیلیییییی جالبه 

😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟ خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوماه پیشم کاربریه قدیمیه منو بخاطر اینکه تاپیک زده بودم نمیدونم بچمو نگه دارم یانه تعلیق مشکی کردن اونم به دلیل تشویق سقط😅🤦‍♀️

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

دوماه پیشم کاربریه قدیمیه منو بخاطر اینکه تاپیک زده بودم نمیدونم بچمو نگه دارم یانه تعلیق مشکی کردن ...

میگم که واسه این چیزا اماده هستن 

😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟ خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓

سلام

۳ تا نی نی یار اولی ⬅️ پاک کردن عکس و تعلیق

niniyar_1             ⬅️ پاک کردن تاپیک

🌈🌈🌈 ساعت کاری نی نی یارها 🌈🌈🌈

🌺 niniyar_3:
شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

🌹 niniyar_5:
روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب
روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب

🌸 niniyar_2:
هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد

🏵 niniyar_1:🏵
شنبه و دوشنبه و چهارشنبه
(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل
⬅️ ساعت
 ۱۰:۳۰ تا ۱۲
و
۱۴ تا ۱۵

🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند.
 فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
میشه بگی وضع سایتم درست کنه نه لایکها رو میشه دید و نه کاربری هارو و ن میشه درخواست دوستی داد. ممنون ...

سلام

اگر پروفایل هرکس رو دیدن باز نمیشه و آن صفحه ی سفید میاد، اسم آن کاربری ها رو به niniyar_5 بدین.

ممنون

⬇️

⬆️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلاماگر پروفایل هرکس رو دیدن باز نمیشه و آن صفحه ی سفید میاد، اسم آن کاربری ها رو به niniyar_5 بدین. ...

ی مشکلی هم هست مثلا میخوام به کسی درخواست دوستی بدم مینویسه شما قبلا به این کاربر درخواست دادی ! درحالی که ندادم و عملا نه اون میتونه درخواستی بده یا قبول کنه درمورد من و نه من میتونم پیامی بدم یا دریافت کنم

😊
چطوری بدیم . منکه نمیتونم کسیرو تک کنم که

اسمشون رو به niniyar_5 بدین.

ی مشکلی هم هست مثلا میخوام به کسی درخواست دوستی بدم مینویسه شما قبلا به این کاربر درخواست دادی ! درح ...

فکر کنم از روز ۲۵ مهر این طوری شده.

خیلی ها این رو گفتن.

2810