2777
2789

یکم بالاست خب

اما با پرهیز خوب میشه 

نمیدونم قرص لازمه یا نه باید دکتر تشخیص بده اینو

ولی خیلی پرهیز کن تا نرمال شه

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

مادرم بعد دو هفته از کرونا گرفته بود شده بود 105اما دکتر گفته بود این مریضی کمی بالا میبره..بعد یه ماه گرفت 92بود.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            

برای بارداری بالاست.با رعایت غذایی میاد پایین انشالله.کدو سبز رنده توی ماست بخور.اگه دوست نداری وقتی پلو درست میکنی ورقه ورقه کن بزار روی برنجت که بخارپز بشه.بامیه هم خیییلی خوبه.توی غذا بریز و یا شب برش بزن و توی یه لیوان اب بزار و صبح اب رو بخور

2810