2777
2789
عنوان

پریودی دربارداری

79 بازدید | 16 پست

سلام خانوما،حدود۷روزپریودم گذشته بود،چندباربیبی چک دادم هاله کمرنگ افتاد،رفتم ازمایش خون دادم وجوابم مشکوک اومدمثبت مشکوک نوشتن وگفتن چندروزبعددوباره ازمایش بده،،ازمایش برگشتنی  پریودشدم زیرشکمم دردمیکنه تاحالاکسی این مورد روداشته؟؟یعنی باردارم بچممیوفته یاخارج رحمه 

شاید لانه گزینیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم ۳ماه  بارداربودم  پریود بودم  خبرم نداشتم بطه میکردیم فرش شستم زعفرون خوردم اصن  وضعی بود بعد۳ماه  زدم ورفتم سونو ۳ماه ویک هفته باردار بودم قیافمم😐😐😐😐😐

2805
خودم ۳ماه بارداربودم پریود بودم خبرم نداشتم بطه میکردیم فرش شستم زعفرون خوردم اصن وضعی بود بعد۳م ...

خداروشکراتفاقی نیوفتاده،اخه ازمایشمن چون مثبت مشکوکه میگم نکنه واقعاباردارم واینجپری سقط میشه

2810