2777
2789

من که چیزی نمیبینم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

من ندیدم گلم ...زیر سه دقیقه اگه هاله انداخته مثبت هست

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلمو خوش نکنم پس

شاید زود زدی البته این فکر کنم مال بعد از ظهره اگر  ادرار اول صبح میشد بهتر بود چند روز عقب انداختی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

شاید زود زدی البته این فکر کنم مال بعد از ظهره اگر ادرار اول صبح میشد بهتر بود چند روز عقب انداختی؟

امروز باید پریود میشدم. نه گلم صبح گرفتم. نگاه از کنار گوشی ببین شاید ببینی. 😂یا من توهم زدم

اره. اما چون معلوم نمیشه زیاد شک دارم مطمئنی زیر سه دقیقه هاله مثبته

آره ...زیر یه دقیقه جوابه..برای منم هاله کم رنگ نیفته هم بارداری اولم اینجوری بود هم الان که باردارم

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

ببخشید زیر سه دقیقه جوابه اشتباه تایپ شد

امروز باید پریود میشدم. نه گلم صبح گرفتم. نگاه از کنار گوشی ببین شاید ببینی. 😂یا من توهم زدم

خب بازم چیزی نمی‌بینم ولی به هر حال زود زدی کاش سه چهار روز از پریودت رد بشه یکی دیگه هم بزنی انشالله که مثبته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارکه دعا کن برا منم باشه

انشالله که مثبته اگه زیر سه دقیقه بوده و عقب انداختی حتما آز بتا بده گلم

شوهرمم ندید.. شاید من توهم زدم

زود زدی ناامید نباش شاید اگه چندروز دیگه بزنی مثبت باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40