2777
2789
عنوان

پریودی و عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 59 پست
خیلی حس بدیه منم عروسی دعوت بودم و پریود بودم روز پنجم بودم ولی درد و خونریزی زیادی داشتم از اول مجل ...

خیلی حس بدیه،  دقیقا عروسی با روز اول پریودیم یکی سده

دریای خون داره ازم میره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی حس بدیه منم عروسی دعوت بودم و پریود بودم روز پنجم بودم ولی درد و خونریزی زیادی داشتم از اول مجل ...

منم روز دومم 

اما اول تا آخر وسط بودم😂پد مسافرتی خوبیش اینه هم نازکه هم جذبش خیلی خیلی بالاس

من تازگیا با شیاف اشنا شدم

فهمیدم چقد خوبه لنتی

حتما ازش استفاده کن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
منم روز دومم اما اول تا آخر وسط بودم😂پد مسافرتی خوبیش اینه هم نازکه هم جذبش خیلی خیلی بالاس

من از درد نمیتونم حرف بزنم فشارم افتاده کلا

بعدِ عمری عروسی دعوت شدیم هاااااا

خیلی حس بدیه، دقیقا عروسی با روز اول پریودیم یکی سدهدریای خون داره ازم میره

س کاره بخور

شیاف دیکلوفناک خوبه

پد بزرگ بزار یا مای بیبی بچه رو باز کن کش های اطراف رو بگیر بزار چون میگی خونریزیت زیاده من پریود شم برم عروسی انقد وسواسی میشم همش فک میکنم لباسم کثیف میشه همه میفهمن🥴

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

من عروسی خودم از استرس پریود شدم یادمه ارایشگاه بودم ۵ صبح بعدشم باغ و آتلیه و تالار به قدری حالم بد بود آخر شب رفتم سرم زدم حالا به ذهنم نمی‌رسید بگم یکی قرص بیاره برام شما ناپروکسن ۵۰۰ بخور عالیه

س کاره بخورشیاف دیکلوفناک خوبهپد بزرگ بزار یا مای بیبی بچه رو باز کن کش های اطراف رو بگیر بزار چون م ...

لباس مشکی انتخاب کردم، وای که همش باید برم دسشویی پد رو عوض کنم😭😭😭😭

اگه اوضاعت خیلی وخیمه ، پوشک بزرگسالان استفاده کن

لباس هم یه مدلی بپوش که دامنش کلوش باشه پوشک دیده نشه

گن هم خوبه ، پوشک رو جمع میکنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
چشم عزیزم ممنونم

انشالله بهتر بشی

کلیم خوشبگذره بتون

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○