2777
2789

پسرم زیر زبونش زده چیکار کنم یعنی میشه خودش یره

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود🙂تو غمگین ترین غم پنهان دلمی🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تروخدا با چی قرقره کنه آب نمک؟بلدم نیست اخه

اره اب ولرم رو به گرم بریز تو فنجون توشم یه قاشق مرباخوری نمک بریز قاطی کن بده تو دهنش بگردونه تف کنه چندبار تو روز انجام بده خوب میشه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
اره اب ولرم رو به گرم بریز تو فنجون توشم یه قاشق مرباخوری نمک بریز قاطی کن بده تو دهنش بگردونه تف کن ...

شما تجربه داشتی تا الان

بله گلم ....اگه سفت نباشه زود خوب میشه سفت باشه کیست هس طول میکشه ....در ضم شاید گاز گرفته اونجوری شده بگو اصلا گاز نگیره فقط آبنمک نمک ولرم بشوره ....خمیردندان سفید کنندگی نداشته باشه

بله گلم ....اگه سفت نباشه زود خوب میشه سفت باشه کیست هس طول میکشه ....در ضم شاید گاز گرفته اونجوری ش ...

مثل جوشه توش ابکیه خوب میشه یعنی صبر کنم؟نمیخوام ببرمش دکتر پارسال ک بردم خیلی عذابش دادن

خمیر دندون بزنم؟

مثل جوشه توش ابکیه خوب میشه یعنی صبر کنم؟نمیخوام ببرمش دکتر پارسال ک بردم خیلی عذابش دادنخمیر دندون ...

اره زود حل میشه فقط با اب نمک تو دهنش بگردونه خوب میشه...نه گفتم خمیردندانی که توش سفیدکننده همون جرم گیر داره استفاده نکنه

مثل جوشه توش ابکیه خوب میشه یعنی صبر کنم؟نمیخوام ببرمش دکتر پارسال ک بردم خیلی عذابش دادنخمیر دندون ...

تو نت یه سرچ بکن قشنگ توصیح میدن