2777
2789
عنوان

چی بپوشمممم❓اخه میبینمش🥲😍🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 46 پست
اره بودم سعی کن ی تیپ خوب بزنی هفته بعد بیاد خاستگاری😂😂

قراره ی مانتو اجری با شال و شلوار مشکی بپوشمممم

انشاالله😍😂

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپوش خوبه مانتو سبزپررنگ نداری بپوشی اون رنگ شانس میاره😂☺

جدی؟؟

اتفاقا دارم ولی انداختم بشورمش🥲انشاالله دفعه بعدی..😍😁

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

این ذوق و شورو شوقتو کامل درک میکنم🤩رفتی اطلاع بده ببینم چ کردی😁😅

چشمممم😍😂

تجربه داشتی؟؟میتونی کمکم کنی؟🥲😃

چشمممم😍😂تجربه داشتی؟؟میتونی کمکم کنی؟🥲😃

تجربم ک مخ زنی نبوده😂🤣اما خب عاشق بودم و هرچیزی ک واسش میبردم ودرست میکردمو با عشق و ذوق زیااااد بهش میدادم🩷

جانم چ کمکی از دستم برمیاد؟!

فَقط آدَم باش .. مهم نیس بِ چی معتَقِدی...🤞🤌
تجربم ک مخ زنی نبوده😂🤣اما خب عاشق بودم و هرچیزی ک واسش میبردم ودرست میکردمو با عشق و ذوق زیااااد ب ...

منم نمیخام مخشو بزنم ک🥲😂اصن نمیخام رل بزنیمو..

میخوام ی طوری بشه ک ازم خوشش بیاد..کااااااملا سنتی😂🤲🏻

این ذوق و شورو شوقتو کامل درک میکنم🤩رفتی اطلاع بده ببینم چ کردی😁😅

راستییییی عزیزم رفتم مدرسه و اومدمممم خداروشکر حس خوبی دارم نمیدونم چرااا

من نگاش میکردم ولی متوجه نمیشدم اونم دقییییق ب من نگا میکنه یا ن چون عینک افتابی زده بود😐😂

راستییییی عزیزم رفتم مدرسه و اومدمممم خداروشکر حس خوبی دارم نمیدونم چرااامن نگاش میکردم ولی متوجه نم ...

ای جان ان شاالله این حس خوبت پایدار باشه باهاش.

😅آخ لامصب با عینک مشخص نیس کدوم وری نگاه میکنه

فَقط آدَم باش .. مهم نیس بِ چی معتَقِدی...🤞🤌
ای جان ان شاالله این حس خوبت پایدار باشه باهاش.😅آخ لامصب با عینک مشخص نیس کدوم وری نگاه میکنه

مرسی عزیزممم♥️

والاااا😂