2777
2789

سلام  من یبار سونوگرافی شکمی انجام دادم گفت ۶ هفته و ۵ روز بارداری  و قلب جنین تشکیل نشده و گفت باید سقط کنی یک هفته بعد رفتم سونو واژینال گفت ۶ هفته ۴ روز بارداری و فعالیت قلبی دیده نشد که نشان دهنده نارسایی اولیه بارداریه 

کسی بوده که این مشکل براش پیش اومده بعد هفته های بعد رفته و قلب جنین تشکیل شده بوده ؟؟؟؟؟

متاسفم عزیزم💔😢

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر تهرانی برو مطب فاطمه اشرفی ی خانم گفتن که بعد از تدابیری که داشتن قلب بچه تشکیل شده 

فاطمه اشرفی
کارشناس مامایی، خدمات درمان بر اساس طب سنتی وطب جدید،مشاوره قبل وبعداز بارداری ،مشاوره بارداری و سلامت جنین ،مشاوره و درمان ناباروری ،ارائه خدمات مامای همراه و زایمان فیزیولوژیک
09051976253

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 

مگه ده هفته قلب تشکیل نمیشه

چرا اینقده بیخیالید نسبت به اجنبی هایی(افاغنه) که کشورتون رو گرفتن،کشورتون رسما تقدیمشون کردین .شمایی که دلتون الکی میسوزه فریب موش مردگیشون رو خوردین به پاش برسه اینقد بی رحم میشن که پشمیون میشید،خیلیا میگید آره آدمای خوبی هستن،الان چاره ای ندارن جز خوب بودن مث یه مهمون که اولش میاد خونتون بعد چند وقت زیادی بمونه کلا میشه صاحب خونه،یادم نمیره که یکی از زن هاشون گفته بود اگه بیاید کشورمون سرتون میبریم،حالا که از خواب غفلت پا نمیشین بگم وقتی پامیشین که خیلی دیره کلا به فنا رفتیم ....
اگر تهرانی برو مطب فاطمه اشرفی ی خانم گفتن که بعد از تدابیری که داشتن قلب بچه تشکیل شده فاطمه اشرفیک ...

این مانی هست که یکی از مادرها از تجربه شون نوشته 

سلام خوبید؟ ان‌شالله خیره توکلتون به خدا. سر هر دو تا بچه هام به من باسونوی معمولی گفتن قلب نداره و چیزی دیده نمیده احتمالا خارج رحمیه باید سقط بشن. برای بچه اول رفتم سونوی واژینال انجام دادم و اونجامشخص شد سالمه و قلبش میزنه فقط ریزبوده ندیدن‌. ولی برای دومی هیچ استرسی نگرفتم فقط دکترمو عوض کردم و صبر کردم تا صدای قلبش شنیده شد. پیش خانم اشرفی رفتم یه دارو بمن داده بودن اگه اشتباه نکنم اسمش چتنی بود برای رشد بچه خیلی مفید بود. شربت فولاد و ملسیم خونساز هم دادن اونا هم تقویت میکرد. دوباره تو هفته ۳۲ گفتن رشدش متوقف شده و ختم بارداری ولی من مهلت گرفتم و رفتم پیش خانم اشرفی با ماساژ و کارایی که گفتن الحمدلله تا دنیا بیاد یه مقدار رشد کرد با وزن۲۳۰۰ دنیا اومد. بعدها پیش یه فوق تخصص خوب دیگه رفتم گفتن اگه آسپرین میخوردم خون رسانی به جفت و جنین بهتر میشد رشدش بیشتر می‌شد.

بله یکی از اقوام گفتن قلب نداره و گفتیم مدام به و انار و گلابی و انگور و  انجیر زیاد  بخورن سردی اصلا نخورن غذاهای با طبع گرم مثل فسنجان با شیره انگور و رب انار

گوشت کباب شده

استراحت

آب سیب و به و کمی عسل

عسل و آب

یه مدت خوردن خدا رو شکر مشکل حل شد. 

اینم تجربه ی نفر دیگه

ولی فقط گفت قلب تشکیل نشده

خب رفتی سونو شکمی گفته ۶ هفته و ۵ روز بعد یه هفته رفتی واژینال گفته ۶ هفته و ۴ روز درحالیکه باید میگفته ۷ هفته و ۴ روز خب یعنی توقف رشد داشته و به خاطر همین قلب تشکیل نشده اگه میخوای مطمئن بشی یه هفته بعد دوباره دقیقا همونجا که واژینال انجام دادی نه جای دیگه دوباره تکرار کن اگه هنوز همون ۶ هفتا و ۴ روز نشون داد دیگه مطمئن میشی توقف رشد داشته

خود من هشت هفته و دو روز گفتن قلبش وایساده دو هفته بعد رفتم همه چیش نرمال بود صبر کن هیچی نمیشه مادر زن داداشم گفت قلب فامیلشون که الان هحده سالشه تو سه ماهگی تشکیل شده یعنی قبلش قلب نداشته