2777
2789
عنوان

ب نظرتون ناباروری ارثی هست

195 بازدید | 21 پست

خانومای گل،من سال ۹۳ ازدواج کردم،تا الان بچه دار نشدم،پیگیر هم نبودم تا همین ۲ سال قبل.کلی آزمایش و اینا دادم.روز سوم پریودی هر ماه میرفتم سونوی واژینال.یکبار دکتر میگفت کیست.داروی ضد بارداری میداد تا کیست جذب شه من بالا میاوردم و سونوی بعدی ک میرفتم کیست قبلی بود و کیست جدید هم ایجاد شده بود.دکتر میگفت دارو بدم برای تقویت تخمدان،کیست ت هم بزرگ میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

قرص ال دی میخوردم ک کیست جذب شه و بعد داروی تقویت تخمدان بده تا آی یو آی بشم.داروها باعث می‌شد تهوع داشته باشم.منم دیگه بیخیال شدم.باز بخاطر حرف اطرافیان رفتم دکتر 

این بار تشخیص تومور لاکرا داد.یعنی فک میکردم حتما توده ای چیزی دارم. رفتم مشهد پیش خانم دکتر شیرین زاده، ایشون گفتن نترس تومور نیست.فقط اندومتریوز هست و میتونی دارو بگیری واسه تقویت.

ذخیره ی تخمدانم ۰/۸۵ بود.گفت با توجه به سنت خوبه.

فولیکول هم اولین باری که سونو دادم ی دونه داشتم کلا اونم ۱۴ بود.

دکتر بهم گفت ضخامت رحمت زیاده اندومتریوز داری.

حالا خواهرم هم دقیقا عین منه.همینا رو دکتر بهش گفته.من دلم کباب شد.

البته ۲ تا از دختر عموهامم مشکل ناباروری دارن با منو خواهرم میشیم ۴ تا.البته مادر بزرگ یکی از دختر عموهام با ما یکی نیست.

خواهر بزرگم بچه داره.خودم موندم واقعا این مشکل ارثی هست.

قرص ال دی میخوردم ک کیست جذب شه و بعد داروی تقویت تخمدان بده تا آی یو آی بشم.داروها باعث می‌شد تهوع ...

تبلیغ میکنی ؟ اسم بقیه رو نگفتی اینو میگی بانام شهر ؟؟؟؟؟!

لایک نکنید .توروخدا 
مثبت فکرکن اینطوری. که شاید الان وقتش نرسیده خدا بخاد. میشه زن داداشم مشکل داشت خیلی کلی غصه میخورد ...

من زیاد غصه دار خودم نیستم.خواهرم تازگیا این مشکل واسش پیش اومده همسرش عاشق بچه ست،مادر شوهرم تو نامزدی میگفت بچه دار بشین عیبی نداره ما نوه دوست داریم.اصلا فولیکول نداشته تو سونوی روز ۱۴ 

تبلیغ میکنی ؟ اسم بقیه رو نگفتی اینو میگی بانام شهر ؟؟؟؟؟!

نه بخدا تبلیغ نیست.فقط منظورم این بود ک یک دکتر نرفتم چند بار رفتم.ما تو شهر کوچیک مون متخصص خوب نداریم اینم نزدیک ترین شهر ب ما بود.وقتی خب بهت میگن تومور داری باید بری جایی ک متخصص هستن.نباید اسم شو میگفتم؟.خودشون معروف هستن.

من زیاد غصه دار خودم نیستم.خواهرم تازگیا این مشکل واسش پیش اومده همسرش عاشق بچه ست،مادر شوهرم تو نام ...

خب بگه.  هروقت وقتش شد میاریم بعضیا زودمیارن بعضیا دیر مگه هروقت مادرشوهر بخاد باید اوکی شه

2810