2777
2789
عنوان

بلاگر شدن خیلییییی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 23 پست
به نظرم این ی نوع گدایی هستش یعنی من ندارم بهم توجه کنین من خوشم نمیاد کلا فضای اینستا سم کاش انقذ م ...

راستش من از این جنبه نگاه نمیکنم :) 

برای همه ی ما پیش میاد که گاهی اوضاع رو به راه نیست. 

من خودم 15 روز گوشت نداشتم ... 

بنظرم بسته به استفاده شما از گوشی میشه گفت سمه یا نه ، من اینستاگرامم رو خیلی دوست دارم چیز های مفید داره واقعا راضیم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

یه بلاگری هست من دوسش دارم خیلی معروفه چه قدر پشتش طفلی حرف میزنن ..بچه اینا داره داشتم استوریشو میدیدم خودشم حواسش نبود شوهر یه چیزی گفت که اونایی که زندگی بلاگرارو لو میدن گفت دلش بد شکسته بود زود قطع کرد  استوریو زندگیشون بخاطر همین رفت به قهر کشیده بود دختره خیلی صبوره خیلی ..باز موند پای شوهرش مهربون و دلسوزه ..بعضی وقتا یه حرفای الکی زندگیو دچار چالش میکنه که همین بلاگر شدن خیلی تو چشم میان ..اینش بده یعنی همه بلاگر بودیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش من از این جنبه نگاه نمیکنم :) برای همه ی ما پیش میاد که گاهی اوضاع رو به راه نیست. من خودم 15 ...

چی بگم من خودم شاید یکی دو ماه پشت سرهم گوشت نبود ولی نذاشتم خانوادم بفهمن بدم میاد حتی الان هم آسم دارم هیچکس جز همسرم نمیدونه دیگه هرکس ی شیوه زندگی داره ولی من از زندگی ام قبل اینستا راضی ترم

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

پولدار باشی؟؟

یکی از فامیل های خیلی نزدیکمون بلاگره شاید باورت نشه تو یه خونه کلنگی داغون زندگی میکنه فقط یکی از اتاقشون خوشگل کرده همش از همونجا عکس میذاره ملت عم آستری هاشو میبینن فک میکنن خیلی پولدار و خفنه

حرف اینارو باور نکنین خودم حداقل چندتاشون  از نزدیک دیدم با چه خفتی زندگی میکنن 

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم
پولدار باشی؟؟یکی از فامیل های خیلی نزدیکمون بلاگره شاید باورت نشه تو یه خونه کلنگی داغون زندگی میکنه ...

الان فامیلتون درامد داره؟

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
چی بگم من خودم شاید یکی دو ماه پشت سرهم گوشت نبود ولی نذاشتم خانوادم بفهمن بدم میاد حتی الان هم آسم ...

اره منم مثل شمام . 

ولی این سادگی چشمم رو گرفت اینکه تظاهر نمیکرد ... 

من بلاگر های روزمرگی رو دنبال نمیکنم اصلا ولی یادمه خیلی ترند شده بود یکی شون میگفت من باید گوشت میگو و یه نوع ماهی خاص که مستقیم از جنوب کشور میارن برام و شخصی صید میشه بخورم 😶😶😶

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
الان فامیلتون درامد داره؟

نمیدونم تازه شروع کرده فک میکنن خیل پولداره 

ما که سالی چند بار میریم خونشون والا هیچی ندارن هیچی خونشونم داغونه یه اتاق داره یه تخت و آینه گذاشته همش از همون اتاقه فیلم میذاره

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم
اخه چه لباس های میپوشن همش تفریح گردش

دیگه هر چی دارن جلو چشم هست و در همین حد که جلو دوربینه تازه معلوم نیس اون خونه مال خودش باشه یا نه ویا ماشینی که سواره ،اخه ادم پول دار می اد زندگیش رو جلو فک وفامیل وهمسایه بذار جلو مردم ،پول دارای اصل ونسب دار این شغل های کاذب رو ننگ وعار می دونن ی جورایی گدایی مدرنه  

بیشتر محتوای خوب میخواد ک پیجت دیده بشه مردم جذبش بشن  خیلیا با کاراهای ساده شروع کردن خیلیا با رقص شروع میکنن یکی با دو زنه بودنش  یکی با عکسای بووووووقش  یکی با خونه داریش یکی با دابسمش یکی با مریضی

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞