2777
2789
عنوان

باردارم دو‌روزه خونمون هیچی نیست بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 61 پست
عدس دکتر گفت نخور نخود لوبیا دارم چجوری بپزم بلد نیستم مثل آبکوشت؟

نخود رو با نمک بپز خیلی خوب میشه آبش هم خوشمزه است میتونی بعدش آبلیمو هم بزنی 

لوبیا هم مثل کنسرو لوبیا درست کن 

ناراحت نباشیا درست میشه ما هم این دورانو داشتیم خداروشکر الان خوب شده اوضاع . توکل به خدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد خودم افتادم اولین بچمو میخواستم باردار بشم همه چی عالی بود تا باردار شدم شوهرم بیکار شد اوضامون داغون بود شوهرم میرفت سر ساختمون روز مزد کار میکرد چقدر سخت گذشت دور از جون شما و بچت آخرشم بچم نموند برام😔

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
نخود رو با نمک بپز خیلی خوب میشه آبش هم خوشمزه است میتونی بعدش آبلیمو هم بزنی لوبیا هم مثل کنسرو لوب ...

باشه پس من برم خیسش بدم برای فردا 

مرسی از همدردیت

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید و ام یجیب بخوانید
2805

تخم مرغ یا سیب زمینی نداری؟

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
کارگره هر چی داشت داد آبگرمکن خرید در حال حاضر هیچی نداریم 😭😭

عزیزم انشاالله خدا کمکتون کنه و روزیتونو زیاد کنه.. اگه میتونی یه تومن از کسی قرض بگیر برو کمی گوشت و مرغ بگیر..

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
کارگره هر چی داشت داد آبگرمکن خرید در حال حاضر هیچی نداریم 😭😭

ببین منم اوضام همین بود پول نداشتم نون بخرم دورو اطرافیانم هی میگفتن بچه بیار اونا اوضاع منو نمیدیدن فقط میگفتن چرا نمیاری ۵ساله ازدواج کردم ولی باز نیاوردم ایشالله عید اقدام میکنم خواستم بگم همه اینا گذراست ایشالله بچت باخودش روزی میاره نگران نباش 

اگر میتونی ازین ملیله و منجوق دوزی کاردر منزل بیار برا خودت حد اقل یه پول تو جیبی داشته باشی

چی میشه اگ مهربون تر حرف بزنی نمیگی ممکنه با حرفت دلش بگیره

من روحیم خیلی ضعیفه وقتی بچه های کار رو سر چار راه میبینم ب پسرم نگاه میکنم و گریه م میگیره ک نکنه من نباشم و این سرنوشتش بشه دلم برای بچه هامیسوزه اونا خیلی گناه دارن و وقتی اوضاع زندگی پدر و مادر خوب نیست نباید یک درصد هم بهش فک کنن ک بچه بیارن الان دنیا خیلی قشنگ و بی رحمه بچه ها هر روز چیزای قشنگ میبینن و دلشون میخواد اون موقع ک نتونی بخری دلت میخواد بمیری

😭

عزیزم میدونم سخته اما میگذره این روزا ایشاالله مشکلتون حل بشه☺

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
چجوریه این کوکو‌

عشقم دوتا سیب زمینی رنده کن دوتام پیاز رنده کن بعد یه قاشق توش ارد بریز با دوتا تخم مرغ ادویه جاتم بزن بعد یه قاشق یه قاشق تو روغن سرخشون کن هم با برنج خوشمزه میشه هم با نون میدونم دلت گوشتو مرغ میخوادا ولی این ب عنوان غذای بی گوشت واقعا خوشمزه میشه 

2810