2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این جور مادرا بدبخت روزگارن. مادرشوهر من برعکس مادرشوهرت از حسادت اینکه بچه پسر شد ترکید یک ساله که ...

حالا پسرم میشد کاری نمیکردا 

این بهونشه واسه غر زدن 

فکر کن اومد بیمارستان یه جعبه کوچیک شیرینی آورد بعدم اومد خونه ۲۰ تومن پول داد😂😂

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم‌ تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍
این جور مادرا بدبخت روزگارن. مادرشوهر من برعکس مادرشوهرت از حسادت اینکه بچه پسر شد ترکید یک ساله که ...

مادرشوهر منم بچه اولم پسره وقتی شنید می خواست از ناراحتی گریه کنه می گفت پسر چیه دختر خوبه شماها همیشه تنها می مونین، خواهرشوهرم هم دختر آورده بود می گفت دختر خوبه

بچه دومی برا  من دختره برا خواهرشوهرم پسره دیگه از خوشحال داشت بال بال می زد 

هنوز دارم میخندما🤣🤣🤣🤣🤣امیدعلی

آی آی آی 

آخه اسم پسر سومی امیرعلیه گفت من از اسم امیدعلی خوشم میاد بزارین رو بچه اینام رفتن گذاشتن ساسان حالا ساسی فرفری صداش میزنیم آخه موهاش فره🥹😂

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم‌ تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍
حالا پسرم میشد کاری نمیکردا این بهونشه واسه غر زدن فکر کن اومد بیمارستان یه جعبه کوچیک شیرینی آورد ب ...

اره می‌دونم چون ذاتشون درست نیست. دنبال بهونه میگردن اینجور آدما. هر سری یه چیزی پیدا کنند برای اینکه طرفو بسوزونن. 

خاک تو سر مادرشوهر من انگار من دشمنشونم. انگار ارث باباشو خوردم خیلی بدی میکنن‌. فک کن من یک ساله ریختشونو ندیدم اومدن در خونه هر چی دهنشون دراومد به من گفتن قوم عجوج مجوج. 

خوب عزیزم همون لحظه که این حرف و میزنه بگو خداروشکر شوهرم به شما نرفته دختر دوسته😊

اوهوم 

یبار گفتم وقتی نفهمید منظورم چیه دیگه تکرار کردنش توهین به شعور خودمه 

یبار بش گفتم شوهرم مهمه که دخترمو میزاره رو سرش 

به حدی اوایل رفتارشون ضایع بود که شوهرم میگفت من و تو مهمیم ما باید دوسش داشته باشیم تازه بابات اینام که عاشقشن 

الآن بابا و مامانم اینقدر دخترمو دوسدارن که منو شوهرم جلوشون هیچی به دخترم نمیگیم اگه بگیم دعواست😂😂

الانم دخترم خونه بابامه میگه دلم برا مامان بزرگم تنگ میشه اگه بیام اونجا 

بعد مادرشوهرم دخترمو دیده دخترم نرفته پیشش زنگ زده به شوهرم که دخترت نیومد پیشم 

خب وقتی تو به بچه محبت نمیکنی بپره بغلت؟