2777
2789
نه بابا پذیرش نمیکنن میگن برو کمالی سلاخ خونه منم بکسی اونجا نمیرم میخوام امشب برم میلاد ببینم تورژا ...

امام خمینی چی رفتی ؟؟

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
خدا کنه میلاد قبول کنه صارم خیلی گرون درمیاد

بیمارستان زیاده واسه رفتن 

دولتی بری ببینن ۳۹ هفته ایی مجبورن بخوابونن

میلاد چون شرایطش فرق میکنه شب بری بهتر وگرنه بیمارستان های دیگه صبح بری درمانگاه بستری میکنن

سعی کن یکم با تنش بری فشارت بره بالا دیگه نمیتونن ولت کنن و مجبورن بخاطر فشار بستری کنن چون واسه خودشون دردسر میشه

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران.توبیمارستان دولتی آرش تهرانپارس ای وی اف کردم حالا دکترم میگه من سزارینت نمیکنم چون وضعیت خودت ...

اگ اصفهان بودین 

دکتر زهرا انصاری بدون زیر میزی انجام میدن تو بیمارستان سعدی ک هزیتش ۱۸تومنه

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر ترکستانی خیلی تعریفشو شنیدم برو پیشش

الان فقط اورژانسی میخوام برم دیگه حوصله مطب دکترای مسخره پول پرست ندارم

خدایا...آشوبم آرامشم تویی...❤ الان دیگه پنج گل😍
اهااولی ۲۰...دومی۱۷....سومی۱۰....چهارمی۲..‌‌...آخریم امروز فردا تشریف فرما میشه به امید خدا

😊😊😊😊خدا حفظشون کنه

منم با اینکه ۴تا دارم مخالف صد درصد بچه ی زیادم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اگ اصفهان بودین دکتر زهرا انصاری بدون زیر میزی انجام میدن تو بیمارستان سعدی ک هزیتش ۱۸تومنه

ن تهرانم سه بیمارستان رفتم بالای ۴۵تومن میشه

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
میشه بگید چرا سزارین پنجم قبول نمیکنن؟

دکترا ترسو شدن

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
بیمارستان زیاده واسه رفتن دولتی بری ببینن ۳۹ هفته ایی مجبورن بخوابوننمیلاد چون شرایطش فرق میکنه شب ب ...

اره فکر خوبیه فقط فشار خطریه کاش دردم میگرفت یا کیسه آبم پاره میشد

خدایا...آشوبم آرامشم تویی...❤ الان دیگه پنج گل😍
نه بابا پذیرش نمیکنن میگن برو کمالی سلاخ خونه منم بکسی اونجا نمیرم میخوام امشب برم میلاد ببینم تورژا ...

خوب برو بیمارستانی که مجهز باشه چون فکر کنم به مراقبت ویژه نیاز داشته باشی ...خدا بهت توان بده که به راحتی و بدون عوارض زایمان کنی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

الان فقط اورژانسی میخوام برم دیگه حوصله مطب دکترای مسخره پول پرست ندارم

الکی بگو درد دارم از ترس شون عملت میکنن چون پنجمی هست

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
اهااولی ۲۰...دومی۱۷....سومی۱۰....چهارمی۲..‌‌...آخریم امروز فردا تشریف فرما میشه به امید خدا

ماشالاااااا خووت چندسالته

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

نه گلم الکی و از روی شوخی میگن سه تا بیشتر ریسکش بالاست😐عقل دارید؟ بعد مگه عهد بوقه نفهمن تو چند بار زایمان کردی همه این اطلاعات در سابقه و تاریخچه درمانی شما وجود داره 

پنج تا بچه هم خودش جای بحث داره که بیخیال اصلا 

کلا عجیبی 🙄

2810