2777
2789
عنوان

شما باشین جوابشو چی میدادید

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 33 پست

سلام

ما با جزئیات زندگی شما و ایشون در این مورد آشنا نیستیم اما بد نگفتن از نظر من... خودم بارها چنین جوابهایی دادم چون وقت مناسب‌تری به نظرم بوده.

رویکرد خودتون تو زندگی چطور هست؟ 

اگر دوست دارین روابط پابرجا بمونه، تماس بگیرین و برخوردشون زمان مکالمه رو بسنجین.

در غیر اینصورت تماس نگیرین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح زود کی زنگ میزنه اخهمگه ی بچه هفت ساله چیکار میکنه که نمیتونه دو دقیقه حرف بزنه

شما تو زندگی ایشون نیستید ک شاید اون تایم راحت تره 

مثلا من تو تایم کاری تلفن جواب نمیدم و وقتی میام خونه ساعت 7 تازه هرکی زنگ زده بود بهش زنگ میزنم قشنگ حرف میزنم 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

شاید خودش مقصر نیس و شوهرش اجازه نمیده زیاد گیر ندین بهش

چه حرفا شوهرش اجازه نمیده ؟

مگه بچه دو ساله است؟ مگه شوهرش از صب تا شب پیششه یا دست و پاش رو بسته ؟!هفت سال نتونسته ی زنگ بزنه یعنی دلش نمیخاد 

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏

جواب نده اصلا زنگم نزن من کلا دورشونو خط میکشم همچین ادماییو چه برسه بخوام زنگ بزنم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

احتمالا همسرش محدودش کرده و شاید پسرش به باباش بگه برای همین خواسته وقتی نبود تماس بگیری،اما درهرصورت من بودم دیگه تماس نمی گرفتم،چون می تونست یه ذوقی نشون بده وبگه خودم حتما باهات تماس می گیرم

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
بعد سالها خودم سراغ گرفتم

والا ب نظرم چیز بدی نگفته 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

ینی شوهرش نمیخات با دختر خالش حرف بزنه😐

یا نمیخواد یا خودش دوست نداره جلو اون حرف بزنه.

به هرحال درستش این بود که بگه خودم بعدا باهات تماس بگیرم نه وقت بده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چه حرفا شوهرش اجازه نمیده ؟مگه بچه دو ساله است؟ مگه شوهرش از صب تا شب پیششه یا دست و پاش رو بسته ؟!ه ...

شما متاهلی؟؟؟؟

فک کنم متاهل نیستی عزیزم تو زندگی زناشویی ی چیزایی هست که شاید شوهرش محدود کرده و یا پیگیرشه و اجازه نمیده با خانواده اش رفت و امد کنه و این ربطی ب بزرگی و کوچیکی نداره کسی که زندگیشو بخواد یواشکی با این و اون حرف نمیزنع حالا چ شوهرش پیش باشه یا نباشه 

احتمالا همسرش محدودش کرده و شاید پسرش به باباش بگه برای همین خواسته وقتی نبود تماس بگیری،اما درهرصور ...

شایدم اینجور گفته که بهت بربخوره وکلا دیگه تماس نگیری

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
چه حرفا شوهرش اجازه نمیده ؟مگه بچه دو ساله است؟ مگه شوهرش از صب تا شب پیششه یا دست و پاش رو بسته ؟!ه ...

و شاید هم گفته موقعی که پسرم نیس بزنگ چون پسرش میره ب باباش میگع اول فکر کن بعد حرف بزن

2810