2777
2789
عنوان

پرستاری قبول شدم شوهرم میگه نری

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 81 پست
ولی من با شوهرت موافقمدرآمد سالن ده برابر پرستاریهساعت کاریتم دست خودتهپرستاری پدر آدمو در میاره

ببین اگه سالن اماده بود من مشکلی نداشتم 

ولی هیچ چیزش اماده نیس چجوری پرستاریو ول کنم 

بله میدونم چون برادرم پرستارهولی از کجا معلوم شوهرش بعدا نزنه زیر حرفش؟!!!!!!!! اصلا از کجا معلوم مش ...

اینام هس ولی اینو در نظر بگیرید شوهرش اگه حق تحصیل نداشته باشه کلا می تونن محرومش کنه باید یجورایی پس به سرش کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میرم پرستاریحالا بعدن سالن هم باز میکنم بعدا میشه سالن باز کردولی کنکور سخته واقعا همون پرستاریم

این دوستمون کاملا درسته میگن استارتر جان

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اینام هس ولی اینو در نظر بگیرید شوهرش اگه حق تحصیل نداشته باشه کلا می تونن محرومش کنه باید یجورایی پ ...

نه بابا ایناهمش حرفه

من خودم قاضی بهم گفت افرین که میخوای درس بخونی

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ببین اگه سالن اماده بود من مشکلی نداشتم ولی هیچ چیزش اماده نیس چجوری پرستاریو ول کنم

آره اینم هست

ولی انصافا دمت گررم

با وجود اینکه متاهلی پرستاری آوردی

آفرین🤍

و در نهایت اونیکه هیچ چیزی برای از دست دادن نداره،،،همه چیزو به دست میاره😎✨️
تو زحمت کشیدی که قبول شدیحیفه همینجوری رهاش کنی و بجاش سالن بزنیتو هر وقت بخوای میتونی ارایشگر بشی و ...

دقیقا

2810