2777
2789
عنوان

دلم میخواد ماشین من و شوهرم و پسرمو زیر کنه بمیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 59 پست
حباب ساز دارهاره انگشتشو میزنه روشون خوشش میاد نگاه میکنهارتباطش با اوتیسم چیه؟؟

والا یکی از خانوما تو خارج از کشور بود گفت دکتر گفته اگر بچه باز درخواست حباب کنه بعید اوتیسم باشه یا دنبال نور لیزر بره منظورش اینه بچه به محیط توجه داره چون بچه های اوتیسم نسبت به محیط بی توجه ان

همه اینا رو دارهولی چیزی که نگرانم میکنه اینه که خیلی راحت از ما جدا میشهمثلا بیرون برا خودش میره اص ...

پسرمم اینجوری بود یادمه یبار تو پارک دستاش و باز کرده بود برا پیرمردی که بغلم کن یا اصلا حس خطر نداشت ماشین میومد سرش و مینداخت پایین و میرفت منم پیش خودم میگفتم حتما اوتیسم الان ماشین حرکت میکنه میترسه بدو میاد بغلم یا کسی باهاش حرف بزنه غریبه باشه اخم میکنه کلا از دو سال و دوماهگی خیلی از مشکلاتش حل شد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دست رو دست نزار خودت و خانواده و شوهرت همه باهاش کار کنید راه میفته به نظرم فقط تاخیر داره و یکم بی توجه اونم با بزرگ شدنش حل میشه ولی رهاش نکن سنش خیلی کمه بخدا پسر من ۱۷ ماهگی صفر صفر بود 

وقت بزار تاپیک کودکی با نشانه های اوتیسم و بخون از صدتا کاردرمانی و گفتار درمانی بهتره الان دکترا نونشون تو اینه بگن بچت اوتیسم بعد سه سالگی هم که بچه دیگه خبری از اوتیسمش نیست میگن بی بی دیجیتال بوده و اوتیسم براش رد میشه تو میمونی و یه اعصاب درب و داغون و استرسی که دائم باهات میمونه

چون نهایتن خدایی نکرده بچه اوتیسمم باشه باید ببری کاردرمانی گفتاردرمانی بچه میشه مثل موش آزمایشگاهی زیر دست این و اون 

تیم خلیلی و تو گوگل سرچ کن آنلاین بهت برنامه میدن من هزینه شو نداشتم اگه داری حتما باهاشون تماس بگیر راهنماییت میکنن خودت میشی کاردرمان و گفتار درمان بچت 

سوالی داشتی بکو خوشحال میشم کمکت کنم کتاب هم خیلی خوبه منتها نه از رو کتاب بخونی یه مدل تصاویر و توضیح بده در حد دو کلمه بچه جذب بشه مثلا این نی نی 

نی نی حندید 

نی نی عصبانیع

یجور که بچه بفمه خلاقیت حرف اول ‌و میزنه من همه رو مدیون تاپیک کودکی با نشانه های اوتیسمم

یا تو کتاب عکس نی نی دیدی بگو نی نی کو انگشت اشاره شو بزار رو نی نی 

دیان خرسی کو انگشت اشاره بچه رو بزار رو خرس ساعت کو با انگشت اشاره ش به ساعت اشاره کن شاید ماه اول یاد نگیره ولی کار کردن هات نتیجه میده

بخدا تو کار درمانی ها همینا رو کار میکنن مکعب هوش بگیر باهاش کار کن یاد.میگیره ذهن بچه باز میشه فوت کردن و یادش بده اینا عضلات دهنش و تقویت میکنه پسر من الان دو سال و هشت ماهشه تازه یاد گرفته جفت پا بپره معلومه تو همه کاراش تاخیر داره شاید سه ماه آره رو یاد گرفته دو سال داشت نه رو با حرکت سر نشون میدن درصورتیکه بچه ها خیلی زودتر به این مهارتا میرسن

تاپیک و بخون نکات و یادداشت کن و باهاش خانوادگی کار کتید یادمه تو تاپیک میگفتن خانواده ای که بچشون صفر صفر بوده هر وعده نون پنیر میخوردن تمام وقت در اختیار بچه بود بچه چنان از این رو به اون رو شده که دیگه به اوتیسم فکر هم نمیکردن بعضی بچه ها دیرآموزن از محیط یاد نمیگیرن باید راشون بندازی روزی یه دونه تخم بلدرچین هم بده

تاپیک و بخون نکات و یادداشت کن و باهاش خانوادگی کار کتید یادمه تو تاپیک میگفتن خانواده ای که بچشون ص ...

عزیزدلم مرسی که انقد وقت میذاری و توضیح میدی

خدا خیرت بده

اتفاقا دیروز بردمش پیش پوراعتماد کفت بیبی دیجیتال

پسرم از ۵ ماهگی تا یه ماه پیش همش تی وی و‌موبایل میدید

عزیزم گل پسرت تو ۱۷ ماهگی چه کارایی بلد بود؟

پسر من تو این یه ماهی که تی وی رو قطع کردیم دستورپذیریش خیلی بهتر شده

کفش و جوراب و توپ و عروسکشو میشناسه و بگم بیار میاره

میگم درو ببند یا باز کن انجام میده

چیزی دستش باشه بگم بده به فلانی میبره میده

اب بخواد میگه آب

پرنده ببینه میگه جوجو و گاهی با انگشتش بهش اشاره هم میکنه(خیلی کم)

کاربرد وسیله ها رو میدونه مثلا شونه رو میذاره رو موهاش و …

ولی چند روزه که دو سه قدم میره رو پنجه هاش

دور یچیزی میچرخه در حد دو سه دقیقه (اصلا نمیره تو خودش ،انگار بازیشع چون میخنده و خوشش میاد)

تاپیک و بخون نکات و یادداشت کن و باهاش خانوادگی کار کتید یادمه تو تاپیک میگفتن خانواده ای که بچشون ص ...

فوت کردن و با نی خوردنو خیلیی وقته بلده

دیشب باباش منو بوس کرد اونم اومد بوسم کرد برای اولین باز

قبلا از دور بوس میفرستاد فقط

دست زدن و بای بای کردن و دالی بازی رو بلده

بگم یالا بده میده با بقیع

خودش با لیوانش آب میخوره بعضی وقتا هم با قاشق غذا میخوره

وقتی پی پی میکنه میکه پیف

منم میبرمش دستشویی پوشکشو باز میکنم میگم جیش شروع میکنه جیش کردن

قبلا تو خیابون میکفتم من رفتممم بدو بدو میومد سمتم

ولی الان اصلاااا انگار نه انگار برا خودش میرههه

عزیزدلم مرسی که انقد وقت میذاری و توضیح میدیخدا خیرت بدهاتفاقا دیروز بردمش پیش پوراعتماد کفت بیبی دی ...

اصلا تو این سن دستورپذیر نبود ولی دس دسی میکرد بای بای میکرد بوس کردن و فوت کردن و چند ماه بعد یاد گرفت بوس هم فقط میفرستاد تازه الان ما رو بوس میکنه کلا همه چیزش دیر بود

2810