بخدا دست خودم نیست فکر میکنم هیچوقت هیچکس چشم دیدن خوشی هیچکس و نداره و همه بخیلن
هرکار میکنم از همه دور نگه میدارم و اینجور دلم ارومه
مامانمم مسخرم میکنه میگه مگه چی داری تو🫠
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
بعد یهو یکی از فامیلام برگشت گفت چقدر مشتری داری تو بخدا قسم سه هفته است بیکارم مشتری یدونه ام نداشتم
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
نمیدونم ولی فکر نکنم چون خودم از خودم راضی نیستم و شیفته خودم نیستم اصن😂🫠
ببین یه دختر خاله دارم اون اینجوریه تو دلش و ذهنش پر از برداشت اشتباهه همه هم مسخرش میکنن مثل اون ن ...
نه نه اصن غیر مامانم که خودم بهش میگم اصن همچین چیزی نی من یعالمه چیز دیدم که فکرم خراب شده