2777
2789
عنوان

عطر جدید برند دیور با نام عود اصفهان با رایحه گلاب🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 32 پست
خب گلاب کلا شادی اوره من یه بار پیش یه پزشک عطاری رفتم گفت هروز گلاب اسپری کن تو صورتت یا روزی چندبا ...

اره درسته

به همین دلیله که تو مراسمای عزا یا حتی قدیم محرما روی عزادارا گلاب میپاشیدن چون غم رو کم میکنه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر که ما خودمون و داشته هامون و ب سخره میگیریم بقیه نمیگیرن که،منکه استقبال میکنم خیلی هم عالی

گلاب میزنی به خودت؟ خوب آدم حس میکنه امام زاده شده🗿

منم به داشته هامون تو صنعت پوشاک و چوب و غذا و..... افتخار میکنم ولی گلاب رو برنمیتابم😂

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

خب گلاب کلا شادی اوره من یه بار پیش یه پزشک عطاری رفتم گفت هروز گلاب اسپری کن تو صورتت یا روزی چندبا ...

عزیزم عطاری پزشک نداره ولی شما گلاب چقد میخری؟ قیمت این عطر چقده؟ حداقل باید ۳۳دلار بدی واسه عطر گلاب😂

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

اره درستهبه همین دلیله که تو مراسمای عزا یا حتی قدیم محرما روی عزادارا گلاب میپاشیدن چون غم رو کم می ...

اره حرم امام رضا هم خیلی بوی گلاب میده یکی از دلایل آرامششه 

عزیزم عطاری پزشک نداره ولی شما گلاب چقد میخری؟ قیمت این عطر چقده؟ حداقل باید ۳۳دلار بدی واسه عطر گلا ...

بوی گلاب نمیده ندید بدید جان خودتو ضایع نکن 

تو همون عطر مشهدت رو بزن تو رو چه به برند دیور ! 

من با شیری که جلوم نعره میکشه میجنگم نه با سگی که پشت سرم واق واق میکنه . 

گلاب میزنی به خودت؟ خوب آدم حس میکنه امام زاده شده🗿منم به داشته هامون تو صنعت پوشاک و چوب و غذا و.. ...

ترکیبی از گلاب با کلی چیز دیگه اس گلاب خالی نیست که

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
عزیزم عطاری پزشک نداره ولی شما گلاب چقد میخری؟ قیمت این عطر چقده؟ حداقل باید ۳۳دلار بدی واسه عطر گلا ...

نمیدونم حالا بهشون دقبقا چی میگن ولی دکترههههههه نسخه میده مهر داره و ابن حرفا ولی داروهاش گیاهیه 

من نمیدونم گلاب چقده😂 

خب دیگ این از زرنگیشونه وگرنه بیان مشهد پره ازین عطرا😜😂

بوی گلاب نمیده ! شماها مشام تون به بوی گلاب عادت کرده

شما استفاده کردی؟ اینا اینجوری نوشتن وگرنه ما که ۳۳دلار نداریم بدیم پای عطر🥰

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘