خانوما من ۲۰ روز پیش آمپول hcg زدم امروز بی بی چک زدم مثبته ولی تو نی نی سایت و جاهای دیگه سرچ کردم میگن احتمال مثبت کاذب هست حتی ۳ هفته الان نمیدونم اعتماد بکنم یا نه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
منم این ماه زدم و روز ۱۲م هم بی بی چک زدم هاله انداخت الان ها باید پریود میشدم هنوز نشدمه منتظرم یه چندروز بگذره برم آزمایش بدم ببینم به امید خدا باردارشدم یانه البته ۲۰درصد امکان میدم باشم🙃
رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه
شماهم وقتی بی بی چکت اینقد مثبت شده یعنی نی نی داری دختر🤩
رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه