2777
2789

فردا روز جهانی غذاس برا مهد پسرم میخام پیراشکی درست کنم حالا ب نظرتون چجوری تزئینش کنم قشنگ بشه 

میخام پیراشکیا رو بچینم تو کاپ کیک فلزیه طلاییه بده ب نظرتون؟اخه میگم ظرف چینی ممکنه بشکنه 

سرچ کن گوگل کلی ایده های جذاب و قشنگ میارهمن برای مهد هربار میخواستم تزئین کنم شکلدحیوون یایک شخصیت ...

اره فک کنم باید همون گوگل سرچ بزنم 

ب نطرت تو کاپ کیک بذارم پیراشکیارو بد نیس؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه قشنگ میشت فقط تزئینش مهمه

گوگل سرچ زدم ایده های جالبی بود تصمیم گرفتم با کاهو و گوجه گیلاسی تزئین کنم خود پیراشکی رو هم یه مدل ساده و جالب یاد گرفتم 

گوگل سرچ زدم ایده های جالبی بود تصمیم گرفتم با کاهو و گوجه گیلاسی تزئین کنم خود پیراشکی رو هم یه مدل ...

مدلشو برا منم میفرستی. 

الان توی گروه گذاشتن براپیش دبستانی پسرم فردا باید. غذا تزیین کنیم ببرن. 

زودتر بایدمیگفتن😐

شوهرم تا هفت سرکاره خودمم نمیتونم برم بیرون خرید🙄

مدلشو برا منم میفرستی. الان توی گروه گذاشتن براپیش دبستانی پسرم فردا باید. غذا تزیین کنیم ببرن. زودت ...

این مدل پیچیدنشه ب نظرم خیلی بامزس و ساده خیلی زمان نمیبره 

تو ظرف هم ابن مدلی میچینم مابینش هم گوجه گیلاسی و کاهو میذارم واس تزئین

چه قشنگ. خوبه منن همینو درست میکنم دیگه برای کاهو و گوجه گیلاسی شب میرم خرید

ارهههههه😍😍😍 

اگ دوس داشتی تزئینت ک تموم شد عکس بذار ببینیم تهش چی میشه منم میذارم ☺️