2777
2789
نمیدونم بخدا اصلش که دست خداست ولی حالا گفتیم حداقل یه ماه رژیم غذایی داشته باشیم

انشالله خواست خدا و شما یکی باشه🌸

بارداری چندمی؟ 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا حس میکنم رژیم و اینا بی تاثیره...خب خدا اینجا چیکارس پس..منکه میگم هرچی خدا صلاح بدونه میده

اره هرچی خدا بخواد همون میشه واسه همین من دکتر رفتم تغذیه هم گرفتم میگن تا3ماه باید رژیم داشته باشی ولی من میگم اصلش دست خداست واسه همین 1ماه بیشتر تغذیه نمیکنم

2805
عزیزم یه خواهش ازت دارم میشه بگی چیا تو برنامه‌ت هست به منم میگی توروخدا

موز. خرما. عرق کاسنی. توت فرنگی. آجیل های نمکی. کنسرو ماهی. گوشت بلدرچین و کبک. گوشت قرمز کمتر مصرف شه

قرص فولیک اسید اینا هردو باید مصرف کنید

با یه کپسول که به شوهرم داده

موز. خرما. عرق کاسنی. توت فرنگی. آجیل های نمکی. کنسرو ماهی. گوشت بلدرچین و کبک. گوشت قرمز کمتر مصرف ...

عزیزم همه اون چیزایی که باید نخورم رو گفتی چیا باید بخورم اینم بگو ممنون فداتشم 😘😘❤️ اون کپسولم ک ب شوهرت داده میشه بگی خیر ببینی

توروخدا بگو بقیه شو تا آنلاین

در مورد جنس اگر انتخاب جنس پسر برای شما حیاتی هست و می خواهید  مطمئن  باشید باید از طریق ivf  اقدام کنید که یزد انجام نمی دهند و باید بروید مرکز ivf اصفهان
اگر از طریق رعایت تغذیه و بقیه موارد بخواهید به مقصود خود برسید اینجا ضمانت پذیر نیست و همه این توصیه ها بر پایه عقاید مردم می باشد

رعایت همه این موارد احتمال جنس پسر را بالا می برد ولی قطعی نیست

در مجموع مواردی که احتمال جنس پسر را افزایش می دهد
۱ اینکه نزدیکی را در روزهای ۷ قاعدگی تا ۱۱ قاعدگی به میزان دلخواه  داشته باشید ولی با جلوگیری
روزهای ۱۲ و ۱۳ و ۱۴  ۱۶ پشت سر هم نزدیکی  داشته باشید   و قبل از نزدیکی واژن را با آب و جوش شیرین  بشویید
برای شستشو دوش واژینال بگیرید و داخل آن یک قاشق چایخوری جوش شیرین بریزید

از نظر تغذیه  غذاهایی که حاوی پتاسیم  هستند را باید بیشتر بخورید مثل
خشکبار بخصوص مویز و خرما
ادویه بخصوص دارچین زردچوبه و فلفل
مغزهای خام مثل بادام و تخمه کدو
دمنوش بخصوص دم کرده گل قاصدک  و یا قرص دندلیون روزی یک عدد بخورید ( قرص دندلیون همان عصاره گل قاصدک هست)
سیاهدانه  کوبیده و عسل زن و شوهر به اندازه یک قاشق مرباخوری زن و شوهر هر صبح
هر صبح شما ۷ عدد فلفل نکوفته سیاه بخورید
در زمان قاعدگی دو عدد جوز هندی را اسیاب کنید و در ۷ روز قاعدگی بخورید
شیر گاو اصلا نخورید
مصرف قند و نبات و شکر را کم کنید

از نظر دارو
هر روز زن و شوهر امگا۳ بخورید
همسر شما روزی یک عدد قرص سیلدنا هرب بخورد
خود شما بعد هر غذا یک عدد قرص پرولیو باریج بخورید
یک دوره کپسول داکسی سیکلین  را در قاعدگی که دیگر قرار هست جلوگیری نکنید از روز دوم قاعدگی  هر ۱۲ ساعت یک عدد بعد از غذا ایستاده با دو لیوان آب زن و شوهر بخورید تا ۷ روز

2810