2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایی چقدر حساسین

من ک همهچی میخوردم😅

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

اینک من که در ماهای اول گاهی اوقات حتی به جای شام چیپس و ماست و موسیر میخوردم و یه بسته هم توی خونه منتظره تا از سرکار برم بخورمش نظاره گر این تاپیکم و به حال خود بسیار افسوس میخورم

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
2805
از هیچی نمیترسم میخام عذاب وجدان نداشته باشم😩

الان که نداشته باش در حده چندتا برگ چیپس بهش نمیرسه جفت جذب نمیکنه مخصوصا اگر به همراهه یه چیزه دیگه بخوری آلان برو یکی از ویتامیناتو بخور

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چرااااا؟؟؟

اخه من هرچی گیرم بیاد و دلم بخواد میخورم و از این همه حساسیت بقیه تعجب میکنم درسته چیپس میخورم ولی میوه و مغزیجات هم میخورم و اینجوری🤷🏻‍♀️

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
2810