2777
2789
عنوان

راسته میگن فولیکول راست پسر اکثرا چپ دخترضربان بالا دخترن

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 130 پست
من علائم خاصی نداشتم تا شش ماهگی هم نداشتم کسی متوجه بشه حتی مادرم دیگه شکمم معلوم شد وگرنه تغییری ن ...

مثل من به شدت چای خورم یهو تو این بارداری از چایی بدم اومد سر دوتای قبلی راحت میخوردم

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا همش احتماله از علائمت بگو من بزاق دهنم خیلیی زیاد شده تهوعم از دخترام شدیدتره عصرا و شبا حالم خ ...

بزاق دهانم خیلی خیلی زیاد شده و  میلم کلا به برنجی کمه ماست وخیارو اصلا نون ماست و تازه ترجیح میدم و بعد زود بزود گرسنم میشه تا گرسنم هم میشه بزاق دهانم شروع میشه و یکم تهوع میگیرم  تا چیزی میخورم بهتر میشم نوک سینه هام یکم تیره شده کم خیلی نه من سفید پوستم 

بزاق دهانم خیلی خیلی زیاد شده و میلم کلا به برنجی کمه ماست وخیارو اصلا نون ماست و تازه ترجیح میدم و ...

انشالله که خواست خدا و‌خواست شما یکی باشه درکت میکنم منم کل تاپیک های علائم و تعیین جنسیت رو خونده بودم🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره همش هوس چای میکنم اصلا مزه چای تازه خوشمزه تر شده برام

من‌ هنوزم بدم میاد مزه چای رو فقط با لیمو تحمل میکنم دخترات چندسالشونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ظربان بالای ۱۵۰دختره

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...🌱👼🏻♡خدا با تمام وجودم دلم میخواد مامان بشم😔خدایا خودت دیدی چقد شکستم چقد نابود شدم💔😭کی میخوای جاشو سبز کنی؟؟؟؟؟خدایا توروخدااااااااااا🥺😩میشه برام دعا کنید مامان بشم؟🥺

یکیش پونزده یکیش یازده

زنده باشن خودت چندسالته من دخترام یکی یازده سالشه یکی سه سال ونیم انشالله اوایل عید زایمانمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810