2777
2789

خانما راسته میگن فولیکول راست پسر میشن اکثرا چپ دختر   ضربان بالا ۱۴۰دخترن

میشه یکی کمک کنه  ضربان جنین ۱۶۹بود توی شش هفته و سمت چپ بود یعنی دختره؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضربان تو شش یا هفت هفته نزدیک ۱۷۰ بود تکون هاش از اول سمت چپ شروع شد پسر

جددی خدا کنه برای منم پسر شه والا ی خانمی توی همین تایپینگ قبلیم گفت دختره و فلان دوتا دختر دارم سومیمه خداکنه پسر بشه میشه از علاعمت بگی ؟؟

چرته همش

بااین اراجیف گوگل وخاله زنکا  لطفاً پیش خودت خیال پردازی یه جنس خاصی رو نکن که فردا اگه نشد روحیت آسیب ببینه

شاید مسخره باشه ولی کسی که جنسیت جنینش اون که حدس میزد نباشه یا حتی تو سونوی دوم بفهمه قبلی اشتباه بوده  روحیش برا مدتی بهم می‌ریزه

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

بچه منم سمت چپ شکمم بود ضربان قلبشم ۱۷۲ بودو پسر بود 

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی 🙏👼خدا جونم پسر کوچولومو صحیح و سالم برسون بغل من و باباییش و آبجیش 💖چشمام فقط خیره به دستای توهست مهربون پروردگارم ،کمکم کن ♥️پسر کوچولوی من ۲۸ مرداد به دنیا اومد و زندگیم رو رنگی رنگی کرد ،امروز ۲۸ شهریور پسرم یه ماهشه 😍😊تو که لبخند میزنی منو از نو میسازی پسرم ،تو رو اینقدر دوست دارم که نمیتونم با کلمات بیان کنم ،الان وارد یه تاپیک شدم که عنوانش این بود(مادر بودن چجور حسیه ؟؟)منم اومدم نظر بدم که دیدم با هیچ کلمه ای نمیتونم بیانش کنم ،نمیتونم بگم یه بچه وقتی وارد زندگیت میشه زندگیت چقدرررررر متحول میشه خداااا یااااا این حس خوب رو برای همه ارزو میکنم ،شکرت یا رب که منو لایق مادر شدن دونستی 🙃😍😍😍پسر کوچولوی من امروز ۶ ماهه شده و دیگه واسه خودش مردی شده ،بمونی برام عزیز مادر 😘تو و خواهرت دنیای من شدین ،باورم نمیشه ،من ،همون دختر شوخ و شیطونی که سر و تهشو میزدی ازش جوک و لطیفه و خنده میبارید حالا ۱۴ ساله که یه مادر نگران هستم ،اره من نگران فرزندانم میشم ،این خلصت و ویژگی مادرهاست ،الهی که ابجیت مامان بشه و تو بابا بشی و منم زنده باشم و اون روزها رو ببینم ،با موهای سفید و یه عصا تو دستم واسه بچه هاتون داستان تعریف کنم 😂

شبا  حالت تهوع دارم گاهی سردمه گاهی گرممه و داغ میکنم خصوصا اگه ظهر برم بیرون و بعضی وقتا نفس نفس میزنم مثلا ی بار کوچولو حتی دوکیلیویی ببرم . ترشی وشیرینی ی اندازه دوست دارم . سردرد دارم قبلا هم داشتم الان دوسه روزی یبار میشه . برنج اگه خورشتی  باشه دوست دارم ولی استنبلی  اینا نه مرغ و گوشتک دوس دارم

@ااااااالف    

سلام عزیزم فکنم این کاربر بتونن بگن جنسیت نی نی تون چیه

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

جددی خدا کنه برای منم پسر شه والا ی خانمی توی همین تایپینگ قبلیم گفت دختره و فلان دوتا دختر دارم سوم ...

ببخشید اینو میپرسم ولی ادرار اول صبحتون رنگش تیرس یا روشن؟ رشد موهای دست و پا و بدنتون مثل قبله یا بیشتره یا کمتر؟

2810