حالا برا من که پسر بود رشد موهای صورتم صفر رسیده بود موهای قسمت دست و پا که دیگه فراموششون کرده بودم ...
این دو موردو من از همه اطرافیانم پرسیدم درست دراومده.البته که همه اینا احتمالات و صرفا جهت سرگرمی و کنجکاوی خانمای باردار گفته میشه و همین حدس و گماناس ک قشنگ میکنه دوران بارداریو
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حالا برا من که پسر بود رشد موهای صورتم صفر رسیده بود موهای قسمت دست و پا که دیگه فراموششون کرده بودم ...
کاش منم پسر شه من تایپینگ قبلیم نوشتم چقدر خرج کردم سیصد میلیون ای وی اف و گفتن خودت صفری تخمک نداری اهدایی گرفتیم گفتن باز جنین نشده همسرتم مشکل داره یهو دیگه نمیدونم چجوری باردار شدم طبیعی
این دو موردو من از همه اطرافیانم پرسیدم درست دراومده.البته که همه اینا احتمالات و صرفا جهت سرگرمی و ...
انشاله خدا برای منم بخاد و بشه راستی من یکم بی حالم ولی توی کارای خونه زرنگ تر شدم ولی خوش خابم هستم اما شروع بکار کنم همه رو انجام میدم یعنی تواناییم بیشتر شده از قبل تو کار خونه ولی خابمم زیادتر و بی حالم هستم
من چهار سال ای وی اف میکردم یکبار دکتر دبیراشرافی خصوصی تهران رفتم وانتقال دادم اومدمخونه کار کردم بعد دیدم بعده ی هفته اندازه سفیده تخم مرغ توش خون بود دوتا افتاد و بار دومم کیفیت جنین کمدبود منفی شدم دوتا انتقال دادم باز اومدم رویان اراک تخمک کشی گفتن جنین تشکیل نشده و باز هی دکتر و اینا گفتن امپول ازاد سازی نشد ک نشد باز گفتن تخمک اهدایی باز گرفتم دوتا پسر شد یکیشو انتقال دادم خارج رحمی شد دومی هم انتقال دادم ک نگرفت باز ناامید نشدم اومدم رویان اراک تخمک اهدایی گرفتم هفت تا حنین شد اونام گفتن به تعیین جنسیت نرسیدن اب شدن گفتن هم خودت تخمک نداری هم شوهرت بدرد نمیخوره ولی یهویی طبیعی باردار شدم