2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رادیولوژی یه چیزی مثل میکروبیولوژی که اسمش خوبه و با کلاس به نظر میاد ولی باید درست همه جوانبش رو بسنجی اینکه بعدا بخوای مرکز تصویر برداری اینا بزنی سرمایه چند ده میلیاردی میخواد از طرفی هم با دکتری که تخصص این حیطه رو گرفته میتونید مجوز بگیرید اگر هم که همینطور بخواید تو این مراکز کار کنید با اشعه خیلی سر و کار دارید و احتمال هر چیزی هست و بستگی به شهرتون هم داره که چقدر نیاز داشته( از نظر بازار کار)

پرستاری آزاد یا هوشبری روزانه بنظرت؟

پرستاری آزاد و دولتی فرقی نداره برای هر دو بازار کار هست تنها فرقش هزینه ای که بابت تحصیل باید پرداخت کنید که امسال حدود ترمی ۲۰ تومن برای آزاد هست و خودگردان آزاد معمولا دو برابر این قیمته ( هزینه دقیق بستگی به شهر داره)

ولی هوشبری درسته کار به نسبت راحت تری از پرستاری داره ولی بازار کار مطمئنی نداره

2805
شهر خودم شهر خیلی خوبی هست اینجا نمیتونم بگم عزیز رشته و شهر رو دوس دارم فقط بخاطر هزینه شما چی خون ...

نمیدونم شرایطت چجوری ولی میتونم بهت پیشنهاد بدم همزمان کنار دانشگاه برای کنکور و نهایی امسال بخون اگه حاله پشت موندن نداری اگه هم میتونی پشت بمونی که انصراف بده و یه فرصت دیگه به خودت بده 

ولی اگه تراز کنکورت خوب بوده فقط رو نهایی ها وقت بذار که همون نهایی کلی رتبتو جابه جا میکنه