2777
2789
عنوان

بدخوابی کودک 20 ماهه

48 بازدید | 5 پست

بچه ها دخترم شبا خیلی دیر میخوابه هر راهی رو بگین امتحان کردم

تو روز خستش میکنم دیگه نمیزارم تو ظهر بخوابه نهایت نیم ساعت مثل امروز

احساس میکنم یه مشکلی داره دیگه تو تخت خودش نمیخوابه الان هم داره بازی میکنه اسباب بازی هاشو جمع میکنم جیغ میکشه دیگه نمیکشمممم

روزا هم ساعت ده بیدار میشه زودتر بیدارش کنم گریه میکنه چیکار کنم

من برقا خاموش میکنم به پسرم میگم اگه خوابت نمیاد دراز بکش فقط، اگه بگم بخواب گریه میکنه، یه اسباب بازی هم که دوست داره سرجاش میدم میگم بگیر دستت بازی کن باهاش ،یا بزار پیشت بخوابه دلش تنگ شده برات، یکم سرجاش بازی میکنه خوابش میبره، گاهی هم پشتش ماساژ میدم اروم میخوابه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برقا خاموش میکنم به پسرم میگم اگه خوابت نمیاد دراز بکش فقط، اگه بگم بخواب گریه میکنه، یه اسباب با ...

اخه این حرفهای من حالیش ک نیست یکسال و هشت ماهشه فقط جیغ میکشه تا بگه یه چیزی رو میخام

[QUOTE=356913252]اخه این حرفهای من حالیش ک نیست یکسال و هشت ماهشه فقط جیغ میکشه تا بگه یه چیزی رو میخام[/QUOچرا حالیش نیست؟ بچه از یکسالگی همه چیز میفهمه، پسرمنم دوسال ونیمشه همیشه اینجوری قانعش کردم، امتحان کن جواب میده، بعدم به جیغاش توجه نکن، اگه یکبار جیغ بزنه و بگی باشه نخواب ،براش میشه ترفند وهمیشع اینکارا میکنه، بگو میدونم خوابت نمیاد ولی برقا خاموش کنیم عروسکت ببر زیر پتو ،میخواد پیشت بخوابه، تنهایی خوابش نمیبره، یکم بازی میکنه تو تاریکی وبعد میخوابه