2777
2789

منو کراشم فامیل نزدیکیم

چند ساله همو فالو داریم

صبح استوری گذاشته بود لایکش کردم اولش فکرم درگیر بود که لایک کنم یا نه اون قضیه تموم شد لایک کردم رفت

الان هی میرم مثل دیوونه ها چک میکنم که همدیگرو فالو داریم یا نه هی میرم اخرین بازدیدشو چک میکنم 

یعنی سه چهار ساعته هزار بار هی چک میکنم وسواس گرفتم که انفالو یا ریمو نکرده باشم

دیوونه شدم چکار کنم 

یکی  کمکم کنه 

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

اگر درس خیلی مهمه برات مجازی زیاد چک نکن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اگر درس خیلی مهمه برات مجازی زیاد چک نکن

چک نمیکنم سر همین وسواس دیوونه شدم

حالا درسو ولش اینو چکار کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چک نمیکنم سر همین وسواس دیوونه شدمحالا درسو ولش اینو چکار کنم؟

به این فک کن اگر از بیرون به خودت نگاه کنی که همش داری کسی و چک میکنی که معلوم نیست اون چه حسی داره چه حسی نسبت به خودت پیدا میکنی؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

2805
به این فک کن اگر از بیرون به خودت نگاه کنی که همش داری کسی و چک میکنی که معلوم نیست اون چه حسی داره ...

احمق بودن

ولی دست خودم نیست واقعا

احمق بودنولی دست خودم نیست واقعا

میفهمم چی میگی

از عادت هم میادا

یه روز جلوی خودت و بگیری و چک نکنی برات عادت میشه و چک کردنت خیلیی کم میشه

میفهمم چی میگیاز عادت هم میادایه روز جلوی خودت و بگیری و چک نکنی برات عادت میشه و چک کردنت خیلیی کم ...

اوکی عزیزم

فقط یه سوال الان چجوری مطمعن شم همدیگرو فالو داریم؟😂😫