2777
2789

عشق 

یه خدافظ سادس 

یه غروب پیادس 

یه دروغ قشنگ 

عشقق یه سکوت عمیقه 

که با دوری رفیقه 

نه با این دل تنگ 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کدوم خواننده

فرزاد فرزین 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 
2805
منم اهنگ عشق میثم ابراهیمی رو دوست دارمعشق... مثل مهر تو که یه دفعه بی هوا به دلم افتاد

اخه این آهنگ اصلا سبکش فرق داره خیلی قشنگه خیلییی😭

فرزاد فرزین.......با احترام، یه غزل معین یا هایده گوش بده تا بشوره ببره

تعصب ندارم … آهنگ خوب و گوش میدم از هرکی که باشه …