2777
2789

من یه خانم میشناسم بالای ۴ تا کشور خوب رفته گشته یکماه یکماه ،آخرشم شوهرش خیانت کرد و طلاقش داد ، سفر و طلا و پول خوشبختی کامل نیست مهم ذات طرفته

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میفهمم خواهرم نیاز به روانکاو داره .میفهمم بهتره ازش فاصله بگیرم ...میفهمم چون موقع تولد خودم انتخاب نکردم خواهرم باشه  پس دلیل بر ادامه ی این رابطه نیست ....از افکار سمیش فاصله میگیرم .... طلا خریدن و سفر رفتن خوبه .ولی دلیل بر خوشبخت شدن نیست .ما ظاهر زندگی مردم رو میبینیم .تمرکز میکنم روی اهداف و آرامش زندگی خودم ....من این تجربه دردناک رو دارم .پس درک میکنم چی میگی و الان در آرامشم

بگو نه من نه تو شانس نداشتیم شوهرامون شپش تو جیبشون پرسه میزنه، هر چی گفت هم خودتو هم خودشو مثال بزن

یه راهکار هم برای من بده، من مجردم روزی نبود که طلا یا هر چیزی که میخره رو نیاد پزشو به من مجرد بده، شوهرشم وضعش خیلی خوبه واقعا نمیدونم چه رفتاری داشته باشم، به طرز خیلی بدی پز میده و من تعجب میکنم که آخه چرا اینجوریه مگه من دشمنشم؟ یه جوری انگار بخواد دل من بسوزه

خواهر من توی ماراتن اینه که ثابت کنه اون بدبخت ترینه  و همه ماها خوشبختیم😆

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
میفهمم خواهرم نیاز به روانکاو داره .میفهمم بهتره ازش فاصله بگیرم ...میفهمم چون موقع تولد خودم انتخاب ...

افرین دقیقا شدید حسود هست میخاد منم مثل خودش باشم مدام میخاد بگه دیگران از تو خوشبخت ترن

همون بهتر ک خواهر ندارم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
افرین دقیقا شدید حسود هست میخاد منم مثل خودش باشم مدام میخاد بگه دیگران از تو خوشبخت ترن

من مخالفم این رفتار رو انجام بدی ...چون تو هم داری مثل اون اشتباه میکنی و شبیه خودش رفتار میکنی ..‌

یه راهکار هم برای من بده، من مجردم روزی نبود که طلا یا هر چیزی که میخره رو نیاد پزشو به من مجرد بده، ...

بگو خوشبحالت چقدر ذوق میکنی با این چیزای کوچیک حالا من اگه شوهر کنم باید خونه و بنز بزنه به نامم تا به چشمم بیاد 

لایک نکن 🤨
همون دوستم که سقر خارجی میره

اصلا بچه دارهم شه مهم نیست حتی خوشبخت ترین هم باشه 

خودتو طوری بهش نشون بده که به حرفهاش گوش نمیدی وقتی شروع میکنه ازکنارش بلندشو بهش بفهمون میدونم منظورت چیه ومیخامنو اذیت کنی 

من دخترخالم اینجوره جدیدا حدالامکان سعی میکنم پای تعریفهاش نشینم ومدام ازش فرارمیکنم خیلی حال میده😁

یه بارامتحان کن حالشون گرفته میشه چون بامنظور باآدم سره حرف روباز میکنن 

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده