2777
2789
بعدم میگن به زنان احترام نمیذارن!بابا این خود بعضی از زنها هستند که زن رو یک موجود خاله زنک دعوایی ب ...

مثل خودتون براتون خیلی سخت سوال هم جنس تون جواب بدید پس ایراد نگیرید از کسی اول از خودتون شروع کنید شب خوش

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نخوندم اون تاپیکو ولی حرفات درسته، سایت برا اینکه کاربر از دست نده  قطع کاربری رو ۲،۳ روزه کرده!

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
من مدت خیلی زیادی خواننده خاموش بودم اون موقعا هر تاپیک واقعا حداقل یه چیز آموزنده توش بود بعد از ای ...

نظارتی نیست، کاربرها هم اعتراض نمیکنن به این عدم نظارت

اخیرا یه کاربری دیدم بقیه رو انگار داشت میزد، تازه نینی یار رو هم تگ‌ کرد گفت دارن بهم توهین میکنن! همینقدر عجیب

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
2805
والا میگفتن صبحا خوبه بچه مدرسه ای ها نیستنصلح یکبار اومدم فهمیدم کلا بعضی‌ها اینجا فرهنگ ندارن:/به ...

به سن نیست خواهر من

اینجا چهل ساله میشناسم که یه تنه تفرقه ایجاد میکنه

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
وای دقیقا دیروز یه کاربر مرد شوخی های رکیک جنسی میکرد من نی نیارو تگ کردم روش ریپ زدم بعد کاربر مرد ...

یکی از بزرگترین فاجعه های سایت هم اینه که قبح یه سری چیزا رو میریزن به شدت

مثل همین حرفهای جنسی که خودشونم میدونن جاش تو‌سایت عمومی نیست

نظارتی نیست، کاربرها هم اعتراض نمیکنن به این عدم نظارتاخیرا یه کاربری دیدم بقیه رو انگار داشت میزد، ...

دقیقا به خاطر عدم نظارته که کیفیت اومده پایین 

تعداد آدمایی که برای تفریح اومدن تو سایت خیلی زیاد شده 

کاربر قدیمی
مثل خودتون براتون خیلی سخت سوال هم جنس تون جواب بدید پس ایراد نگیرید از کسی اول از خودتون شروع کنید ...

همون اول تاپیک نوشتم‌ کدوم تاپیک رو میگم

نخوندم اون تاپیکو ولی حرفات درسته، سایت برا اینکه کاربر از دست نده قطع کاربری رو ۲،۳ روزه کرده!

متاسفانه

کسی هم اعتراض نمیکنه

متاسفانهکسی هم اعتراض نمیکنه

اعتراض هم کنیم فرقی نداره، سیاست سایت حفظ کاربرهاست

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
یکی از بزرگترین فاجعه های سایت هم اینه که قبح یه سری چیزا رو میریزن به شدتمثل همین حرفهای جنسی که خو ...

بله دقیقا ولی بیشتر ازین ناراحت شدم که هم جنس خودم به من پریده که تو عقده ای هستی بذار اون حرف جنسی بزنه متاسفم قلبم درد گرفته ازین اوضاع

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

میدونی چطوریه فضای اینجا؟اگ بگی از ی چیزی نتیجه گرفتم یا خوشگلم یا ی کاری رو خوب انجام میدم تممووووو ...

واقعا دلیل این کارشون چیه؟ قبلا هم دیدم کسی تجربه زیبایی گفته باهاش خیلی بد حرف زدن.

بله دقیقا ولی بیشتر ازین ناراحت شدم که هم جنس خودم به من پریده که تو عقده ای هستی بذار اون حرف جنسی ...

خوب بعضیا رو کسی نمیتونه قانع کنن، اما محیط باید قانونمند باشه که نتونن هر حرفی بزنن و هرکاری بکنن، اینجا قانون جنگل حاکم شده و اونایی هم که مثل من و شما اعتراض دارن که کم هم نیستن، سکوت کردن. گناه ما سکوت کردنه خواهر، اثرات این تاپیکهای جنسی و... رو نسل آینده خودمون خدایی نکرده مشخص میشه