2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مدت خیلی زیادی خواننده خاموش بودم اون موقعا هر تاپیک واقعا حداقل یه چیز آموزنده توش بود 

بعد از اینکه کاربری قبلیم ترکید بعد چند وقت دوباره عضو شدم 

الان دیگه واقعا سایت از دست رفته 

کاربر قدیمی
میدونی چطوریه فضای اینجا؟اگ بگی از ی چیزی نتیجه گرفتم یا خوشگلم یا ی کاری رو خوب انجام میدم تممووووو ...

وای وقیقا یکی تاپیک زد سایه دوستش بهش هدیه داده

یعنی یکی بود تمام تلاششو میکرد بگه این دوستت خیلی بده اخرم یکروز واست میزنه و بهت بدی میکنه!!!!!

این حجم از انرژی منفی چجوری درونشون جامیدن و میتونن نفس بکشن!

سایت خیلی سطحش اومده پایین پرشده از کم سن های بی ادب ،همه نه ولی تعدادشون زیاده ،توهین و توپیدن به ا ...

درسته اما باور میکنین بعضیاش بالای سی حتی بالای چهل سال هستن؟ اصلا یکی هست دائما اختلاف میندازه تو تاپیکا، یعنی هر کامنتی بذاره یا داره تیکه میندازه طعنه کنایه میگه یا یکی رو مسخره میکنه و... خیلی دلم میخواد یه روز اسکرین بذارم از کامنتای تفرقه انگیزش، نمیدونم دردشون چیه افتادن به جون بعضی از کاربرهای ساده بیچاره

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

خیلی بد شده من عصر دیدم یه بنده خدایی اومده بود نتیجه کنکورشو تو این سایت گفته بود انقدر بهش حمله ور شده بودن که داری دروغ میگی کارنامه بزار فلان کن برگام از شخصیت این افراد ریخته بود 

یه عده معلوم الحال 

خب چرا میاین تو تاپیک مردم بهش توهین میکنین نیاین اصلا اگه خوشتون نمیاد

سایت خیلی سطحش اومده پایین پرشده از کم سن های بی ادب ،همه نه ولی تعدادشون زیاده ،توهین و توپیدن به ا ...

وای دقیقا دیروز یه کاربر مرد شوخی های رکیک جنسی میکرد 

من نی نیارو تگ کردم روش ریپ زدم بعد کاربر مرد برگشت گفت یعنی چی این بعد یه کاربر زن فکر کنم ازین نوجوونا بود میگفت هیچی ولش کن عقده ایه 😐😐💔

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

میدونی چطوریه فضای اینجا؟اگ بگی از ی چیزی نتیجه گرفتم یا خوشگلم یا ی کاری رو خوب انجام میدم تممووووو ...

بعدم میگن به زنان احترام نمیذارن!

بابا این خود بعضی از زنها هستند که زن رو یک موجود خاله زنک دعوایی بی منطق نشون میدن. وگرنه زن مظهر متانته، این رفتارها و گفتارها کجاش متانت داره آخه، وجهه زن خراب میشه

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
وای درست میگی منم ناراحت شدم از نظرات بعضیا بنده خدا داشت توضیح می داد و یه سری فقط مسخره می کردن😔م ...

بله خیلی هم با احترام جواب میداد

2810