2777
2789
عنوان

تاپیک شکرگزاری 😇💚💚💚💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 6388 بازدید | 161 پست

یا انتشارات دانشگاهتون یا زیراکسی معمولا از خود بچه ها اونجا کار میکنند.

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. عکس پروفایلم یک سفالینه است برای دوره سامانی، سده سوم و چهارم هجری، شرق ایران. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهم اینه ک داری تو تایمت میری نگران نباش گل حالا زودتر یا دیرتر چ فرقی داره دانشجوی دانشگاه تهران 😍 ...

همون که پرواز گیرم اومد خوبه حداقل میرم زود ثبت نام میکنم شنبه عصرشم برمیگردیم باز تااا بهمن که قرار شه برم سرکلاس😍😍اره ابجی خیلی ذوق دارم هم رشتمو خیلی دوس دارم هم شهر تهران عه هم دانشگاهشم خیلی دوس دارم چون فضاش خیلی قشنگه و بزرگه خوابگاهاشم داخل خوده محوطه اس🥲

واقعا حقمونه میدونم چقد تلاش کردی منم مثل تو امسال کللی درس خوندم تست زدم برای ازمون عملی طراحی تمرین کردم فکرشم نمیکردم تهران قبول شم منتظر بودم بزنه شیراز یا اصفهان البته که اونام خیلی شهرای بزرگ و خوبین ولی خب تهران یه چیز دیگس و کلی جای پیشرفت داره برام🥲🥲

خیلی خوبه افرین فداتشم موفق باشی هوشبری روزانه نوش جونت برو حسابی حالشو ببر سعی کن خوب درس بخونی هم از زندگی لذت ببری خیلی برات خوشحالم که از کنکور لعنتی بلاخره نجات کردی 🥲😍😭💕

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
عزیزمممممم واقعا خوبه🥺🥺🥺🥺🥺 چشمام قلبی میشه بهم میگین رشتت خوبه دانشگاه گفتن از ترم دو قطعی بهت ...

حتما بهت خوابگاه میدن.. فقط پیگیر باش برا ترم بعد

دخترخاله من هوشبری خونده.. فوری جذب شد.. بعد مدرک ارشدشو گرفت... تو دانشگاه علوم پزشکی تدریس میکرد.. حالا ک دکترای پرستاری میخونه.. هیئت علمی دانشگاه دولتی شده

فقط خواستم بدونی ک اینده رشته ت خیلی روشنه و جای پیشرفتش بالاس

سختترین ترم همین ترم اوله.. چون عادت نکردی ب دوری و خوابگاهت خودگردانه... بعدش ک خوابگاه دولتی بدن و عادت کنی... خیلی بهت خوش میگذره.. شک نکن

موفق و شاد باشی دخترم

زندگیتون پر از عشق
عآره ی پارتی پیدا کررم زنگ زدیم ب خوابگاه گفت ک از ترم دو قطعی میاریم توی خوابگاه دولتی نگران نباش

خب خدا رو شکر 

منم دوست داشتم هوشبری بخونم ولی قبول نشدم از تههه دلم برات خوشحالم 🌿🌿🌿🌱🌱🌱🤩🤩🤩🌸میدونم پشت کنکور چقدرررر سخته ولی من خیلی سخت نمیگیرم الان حقوق میخونم و راضی ام

دیدی گفتم قشنگم، خدا این آینده رو برات در نظر گرفته، قطعا تا آخرش پشت ته، یک ذره نگرانی و دلهره به د ...

سلام منم امسال رشته علوم آزمایشگاهی آوردم ، از آینده اش میترسم .خیلی ها که این رشته رو خوندن زیاد راضی نبودن . شما چطور راضی هستین؟توصیه ای ندارید؟

سلام منم امسال رشته علوم آزمایشگاهی آوردم ، از آینده اش میترسم .خیلی ها که این رشته رو خوندن زیاد را ...

والا ازش بد میگن ولی من عاشقشم، خیلی علاقه دارم ، ارشد هم گرفتم، ولی جای ک طرح بودم همه طرحی بودن ولی همشون استخدام شدن،ندیدم کسی بیکار باشه، فرقش با بقیه رشته های بیمارستان  اینه که باید ب فکر ازمون استخدامی دادن باشی یا سهمیه ایثارگری جانبازی داشته باشی

والا ازش بد میگن ولی من عاشقشم، خیلی علاقه دارم ، ارشد هم گرفتم، ولی جای ک طرح بودم همه طرحی بودن ول ...

منم اصفهانم یعنی برای منم این شرایط هست ولی خب شهر قبولیم یه جای دیگست بنظرتون برای طرحم توی شهر خودم هستم؟اگه طرحم اصفهان باشه اونجا جذبم کنند واقعا خوبه.

دانشگاه زابل قبول شدم یکم برای مسیر ودانشگاه قبولیم دلسردم😢

عآره ی پارتی پیدا کررم زنگ زدیم ب خوابگاه گفت ک از ترم دو قطعی میاریم توی خوابگاه دولتی نگران نباش

سلام 

رهگذر جان من خواننده خاموش تاپیکهات بودم 

همیشه برات دعا میکردم واقعا یه شب از ته دلم خواستم از خدا که نزاره ناامید بشی چون شرایط خونمون مثله شما هست فقط تو سنت از من بیشتره ولی منم پشت کنکوری همچنان برام دعا کن 😞

انشالله خدا همیشه پشت و پناهت باشه 

هیچوقت ناامید نشو دیگه هیچوقت ♥️