2777
2789
عنوان

خانمای متاهل میشه بیاید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعد زایمانم یک ماه قرص خوردم و آیودی گذاشتم خیلی راحتم الآنم نیازی به جلوگیری نیست خودتو اذیت نکن

مثلامیخواستم شوهرمو اذیت کنم 

عزیزم پریود شدی که دستگاه گذاشتی چندساله گذاشتی خوتریزیت زیادنشد؟

قرص هست که شوهر میخوره مشکلی خم نداره، تو کشور جهون سومی ما همش خانوم میخوره که کمترین عارضش برای زن واریسه ، بعد خم حودت رو چرا با مروم مقایسه میکنی دکتر رو برای خمین مواقع گذاشتن دختر خوب ، دو تا دکتر کاربلد حوب برو ، شایدم س ک س تراپ بهتر باشه بپرس ولی اینو میدونم مرد هم میتونه بخوره قرص عوارضش هم خیییییلی کمتره ، یا اصلا چرا وازکتومی نمیکنه شوهرت؟؟؟؟؟؟ صد در صد هم قابل بازگشته، سرپایی هم هست دردسری هم نداره 

قرص هست که شوهر میخوره مشکلی خم نداره، تو کشور جهون سومی ما همش خانوم میخوره که کمترین عارضش برای زن ...

خب عزیزم شوهرم ازخداشه همش بچه بیاریم من باید یه راه پیشگیری پیدا کنم وگرنه اون زیربارنمیره که 

قرصایی که مردبایدبخوره مثل قرص خانوما هرروز باید خورده شه؟

خب عزیزم شوهرم ازخداشه همش بچه بیاریم من باید یه راه پیشگیری پیدا کنم وگرنه اون زیربارنمیره که قرصای ...

تا اونجایی که هطلاع دارم بله و حتی کاشتنی هم من شنیدم هست که زیر پوست میکارن حالا چقدر تجویز میشه رو اطلاع ندارم بپرس ولی برای شما وازکتومی عالیه ولی برای مرد شنیدم قرص بهتر از خوردن زن هم جواب میده ، بهز همه رو از دکتر و یا س ک س تراپ خوب ، حداقل دو نفر بپرس