2777
2789

قضیه اش اینه یکی سر داداشمو کلاه گذاشت و پولاشو برد 

داداشمم ورشکسته شده کل فامیل هم میدونن ، امروز اومدن پلیسا بردن چون بدهی داشت به یکی و اونم شکایت کرد 

ولی مامانم همش گریه میکنه میگه جواب فامیلو چی بدم ابرومون رفت و اینا 

کاری هم نمیتونیم بکنیم چون نه اونقدری پول داریم بدیم مگر اینکه طرف دزده رو بگیرنش و پول مارو بده 

سند و اینا هم بابام نمیزاره میگه میترسم بیاد بیروون و فرار کنه پای خونه گیر بشه کلا پدرم خیلیی ترسوئه 

هرچیم به مامانم میگم بدهیه خب ابرو چیه اخه این چیزا تو این زمان طبیعیه  دزدی نکرده که قتل نکرده که بدهیه خب 

چی بگم اروم شه اعصابم خورد شد تو خونه

ترو خدا شما بگین اخه تو این وضع اقتصادی 

من به عنوان یه فامیل میگم دو روز حرف میزنم و بعدش یادم میره داداشت زندانه

پس بی خیال حرف فامیل

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه زندان واسه خانواده آبرومند خیلی سخته ضمن اینکه نمیخوام نگران بشین ولی تو زندان رفتن آدما رو ۱۸۰ درجه عوض میکنه. و یبار رفتن بعد مدتها براش عادی میشه لطفا هر طور میشه نزارین بمونه اونجا بیرونش بیارین شده بفروشید ولی نزارید بمونه

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

بهش بگو تو نی نی سایت یه دختر هست که برادر بدبخت خواهش خیلی بدتر از ما سرش اومده با دوستاش رفتن یه نفرو با چاقو زدن فقط اسم اونو گفتن و شکایت و دیه افتاده رو دوشش و فراری از خونه تو این میان فهمیدیم دوست دخترش ازش باردار شده و ۸ماه زایمان کرده و بچشو بهزیستی برد  چون دختره گفته نمیخوامش حتی نتونستم بچشو لمسش کنم 😓😓😭😭😭کسی نخواستش اما من میخواستمش اما ندادنش بهم تو بارداریم برام شک بزرگی بود همش روزو شبم گریه شده حتی یه زره هم دلم به بچه تو دلمم خوش نیست اینارم با کلی اشک نوشتم برات 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40