2777
2789
عنوان

مشکل با مادر شوهرم

164 بازدید | 12 پست

منو مادر شوهرم تو ی ساختمونیم مشلاتمون هم تمومی نداره مادرم شوهرم ادم خودبین و خودشیفته ایی هست ک فکر میکنه خانی کدخدایی چیزی هست و همه باید ازش اطاعت کنن و اصلا براش مهم نیست ب کسی بی احترامی کنه ولی اگه کسی بهش بی احترامی کرد خشمگین میشه همه بچه هاش و عروس هاش ازش میترسن فقط من تنها ازش نمیترسم اوایل ازدواجم احترامشو حفظ میکردم هرچی میگفت نادیدع میگرفتم تا اینکه دیدم این ادم خودشیفته فکر میکنه سرور منه و منم برده و دستور میداد براش کاری رو انجام بدم منم بازم انجام میداذم ولی ی روز جلوی دختراش سرم داد زد منم جوابشو دادم از اون روز ب بعد دیگه نتونست ب هم بی احترامی کنه و فهمید من کنیزش نیستم ارتباطمون خیلی سرد شده تازگی ها ب بچم فحش رکیک میده ی رفتارهایی انجام میده ک منو عصبی کنه یا با شوهرم دعوا کنم  نمیدونم میخواد منو عصبی کنه ک دعوا راه بندازم چون ازش بعید نیست ب نظرتون چ رفتاری با این ادم داشته باشم فعلا شرایط مستقل شدن ندارم

در خونتو ببند رفت و امد نکن 

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار خودتو بکن نادیده بگیر اونو وگرنه اعصاب خودت خورد میشه والا برای ما هم همینطوره ولی خدارو شکر چند تا کوچه فاصله داریم فقط توی مسافرت همیشه باهامه با کارهاش همش رو مهمه عین دیکتاتور میمونه خیلی دوست داره رییس باشه ولی من اصلا اهمیت نمیدم خودشم میدونه

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

خدا خیر نده همچین موجودات خود پسندیو.بخدا بزرگی به سن و سال نیست بزرگتری به شعور و شخصیت و رفتاره 

خیلی از بزرگا لیاقت احترامو ندارن

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

حس میکنم همچین آدمی حتی اگه بهش اهمیت ندی و هیچ کاری هم باهاش نداشته باشی باز یه کاری درست کنه برات 

پس تو با همسرت تا میتونی خوب باش 

همسرت باهات چطوره بهت حق میده؟

چون اگه بهت حق بده و ببینه تو چیزایی رو جواب میدی که حق با تویه و بهشون کاری نداری دیگه شوهرتم طاقت نمیاره و از اونجا میره

کار خودتو بکن نادیده بگیر اونو وگرنه اعصاب خودت خورد میشه والا برای ما هم همینطوره ولی خدارو شکر چند ...

دقیقا مادرشوهر منو داری میگی عزیزم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

با بچم بد رفتاری میکنه دوستش ک همسایمونه میاد پیشش بازی کنه تو حیاط سرش داد میزنه فحش میده

خونسرد به شوهرت با انتقاد مثبت منفی مثبت بگو قضیه رو...

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
نه بچت رو بذار بره خونشون، نه رو بده اون بیاد خونتون، کلا درت رو ببند و زندگیت رو بکن، زیادم دیدیش م ...

دیگه تو حیاط مدام همدیگرو میبینیم من سلام میدم جوابمو هم نمیده 

حس میکنم همچین آدمی حتی اگه بهش اهمیت ندی و هیچ کاری هم باهاش نداشته باشی باز یه کاری درست کنه برات ...

ی خونه در حال ساخت داریم چون وعض مالیمون اوکی نیست ب این زودی نمیریم 

دیگه تو حیاط مدام همدیگرو میبینیم من سلام میدم جوابمو هم نمیده

من جات باشم سلام هم نمیدم، یکی از اینا هم من دارم 😂😂😂 تو یه ساختمونیم، کنیز و نوکر بی جیره مواجیب میخاست، قشنگ هم تو روم میگف وظیفت هس جلوم کار کنی، حتی یک استکان هم براش جاب جا نکردم، احترام هرکس دست خودش هس