من ماکارونی رو مثل سالاد ماکارونی درست می کنم همه تعجب می کنن که چرا این جوری درستش کردم😂😂ولی خوب میشه.
گوشت اصلاً نمی زنم طعم گوشت رو توی ماکارونی دوست نداریم.
سویا رو می کوبم ریز میشه با پیاز رنده شده تفتش میدم ولی نه در حدی که بسوزه و جمع بشه.
بعد ادویه بهش می زنم (نمک،،فلفل سیاه،،پودر پاپریکا،،پودر آویشن،،پودر سیر یه کم و زردچوبه)
رب رو تفت میدم رنگش که از خامی دراومد اضافه می کنم به موادش و یه کمم آب جوش می ریزم می ذارم موادش با رب قل بزنه بره به خوردش.
ماکارونی هم از این شکل دارا می ریزم آبکش می کنم و می ذارم دم.
دم که کشید بهش ذرت،،،سیب زمینی،،نخود فرنگی،،کالباس و سوسیس،،قارچ،،فلفل دلمه ای اضافه می کنم.
اینا رو آخرش می ریزم چون دم که می کشن یه جوری میشن.
بعد پنیر پیتزا می ریزم می ذارم چند دقیقه تو فر.