2777
2789

دلم گرفته 

کنکور دارم بابام مارو ول کرده رفته داداشمم ی عوضیه هفت خط قبلا دلم ب مادرم خوش بود الان اونم ذره ای اهمیت نمیده بهم 

از صبح فقط ی لقمه نون و پنیر خوردم حالم داره از گرینگی بهم میخوره بهش هم چیزی بگی حتی جوابتو نمیده هیچ غذایی درست نمیکنه اگر هم بکنه انقدر از سر باز میکنه ک حالت بهم میخوره 

هیچکاری نمیتونم بکنم حتی گریههه چون سردرد میشم بعدش نمیتونم درس بخونم خیلی خیلی تنهاممم اوج تفریحم اینه اخر شباک درسم تموم شد بغضنو بشکنم گریه کنم بلکه اروم بشم 

لطفا شما با بچه هاتون اینجوری تا نکنید اونا هیچکس ندارن جز شنا ....

ی بار هپ بهم گف من مرده زنده هیچکس برام دیگ مهم نیس خیلی جدی بود توی درد دل داشت میگف

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

چرا غذا درست نمیکنه خب

شاید چیزی تو خونه نیس

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بمیرم، چقد سختی میکشی💔

خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦‍♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمی‌پذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹

اخه پس خودش چی میخوره؟

هیجی خودش اشتها نداره انگار  یا با خربزه و طالبی سیر میکنه من بدنم خالی کرده انقدر چیزی نخوردم بهشم چیزی بگی میگ اره تو ادا در میاری هیچی نمیخوری خب بسگی حال بهم زنی درست میکنی

اگه چیزی تو خونه هس،خودت غذا بپز اندازه دونفر

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مشکل پدرته باید سرزنش بشه که شما رو ول کرده شده مادرت افسرده شده

من چه گناهی کردم این وسط مادرم انقدر درک شعور نداره برنگرده ب بچش بگه مرده زندت برام مهم نیس 

مطمئنم دروغ نگفته چون تو رفتاراشم مشخصه

هیجی خودش اشتها نداره انگار یا با خربزه و طالبی سیر میکنه من بدنم خالی کرده انقدر چیزی نخوردم بهشم ...

یه مدت خودت اشپزی کن 

جدیمیگم 

ادم  وقتی توبحران گیرمیکنه مجبوره خودشو زود جمع وجور کنه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

مادرت افسردس

شاید لازم باشه شما کمکش کنی

منم سال کنکور هم کارای خونه رو میکردم هم درس

یکم باید بیشتر تلاش کنی فقط

خودت غذا درست کن

روزی ۱ ساعت تایم بزار برای غذا

خیلیا شرایطشون بده

من تازه از داداش کوچیکمم مراقبت میکردم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
2810