2777
2789
عنوان

برادرمو واسه بدهیش اومدن بردن پلیسا چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 21 پست
یه خونه پایین شهر رهن میکردم مهم تر از پسرم نیست

اگه پولی بمونه شاید بشه این کار رو کرد ولی خوب ارزش پول دائم پایین میاد هر ساله باید پولی رو اون رهن گذاشته بشه برای پدر ایشون که میگه کارگر هم هستن این ریسک بزرگیه جایگزین نداره 

اگه پولی بمونه شاید بشه این کار رو کرد ولی خوب ارزش پول دائم پایین میاد هر ساله باید پولی رو اون رهن ...

عزیزم اینا پسره براشون مهم نیست پدره مالشو چسبیده مادره ابرو  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله منم حق میدم بهش فقط نمیدونم چطور ارومش کنم

حالا اون دزد و کلاه. بردار پول‌های برادرت برد برادرت چطور بدهی بالا اورد

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
عزیزم اینا پسره براشون مهم نیست پدره مالشو چسبیده مادره ابرو

ما که نمیتونیم قضاوت کنیم 

شاید پسرشون سر به راه نیست باباش بهش میگفت این گوش نمی‌کرد اینطور هم نیست هر کاری دلش میخواد بکنه پدر و مادر تاوان بدن

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*