2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه ؟یکم دو دلم

نمیدونم گلم 

همینقدر تیره ست؟ 

با اینکه این مدلا خیلی ترند شدن ولی من هنوز نتونستم باهاشون ارتباط بگیرم. خودم فرش کرم روشن یا طوسی روشن یا فیلی روشن میپسندم

نمیدونم دو دلم قشنگه ؟ میترسم تیره باشه

راستش رو بخوام بهت بگم امیدوارم ناراحخ نشی ولی این طرح فرش سلیقه من نیست، من سنتی پسندم البته😉

ولی میتونی یه هارمونی قشنگی درست کنی چون رنگ طوسی به طیف وسیعی از رنگها میاد

این فرشمه میشه درباره رنگ و مدل مبل نظر بدی

عزیزم فرشت عالیه ماشالله 

فقط به نظرم اولین مدل مبل یا چهارمی بهش میاد با رنگ طوسی روشن یا همون طوسی تیره

بقیه مدلا مخصوصا ازون مدل‌مبلا که پایه و دسته هاش همه چوبی بنظرم خیلی ساده ان و شیک نیستن نخر 

و اگ خونه از خودتونه و بزرگ اولین مبل خیلی با کلاس و زیبا میشه خیلییی گرون قیمت بنظر میاد اگ هم مستاجرین و احتمال میدی برین تو خونه های کوچیک تر مبل چهارم تو هر خونه ای خودشو جا میکنه 

راستش رو بخوام بهت بگم امیدوارم ناراحخ نشی ولی این طرح فرش سلیقه من نیست، من سنتی پسندم البته😉ولی م ...

نه عزیزم چه ناراحت شدنی 

کابینت و خونه ام کلا سفید کرمه دیگه همین جوری دارم سعی میکنم جور در بیارم رنگا رو با هم

کاربری دست 98348نفره

خوبه ؟یکم دو دلم

بنظرم این فرش قشنگه ی درجه روشن تر هم قشنگه ولی کرم و طوسی خیلی روشن درسته خونه رو بزرگ نشون میدن و پرنور ولی واااقعا اونقد ک بگی پرشور نیستن و خیلی زود ب چشم ادم زشت میان و انگار ادم ازشون خسته میشه البته تجربه ی خودم بود 

نه عزیزم چه ناراحت شدنی کابینت و خونه ام کلا سفید کرمه دیگه همین جوری دارم سعی میکنم جور در بیارم رن ...

کابینت خیلی تاثیر داره تو ست شدن رنگا اگ کابینتت سفید کرم خب بهم میریزه اینکه بخوای مبلارو طوسی بگیری 

فرشت باید به کابینتا بیاد و مبلت به فرشت

بنظرم این فرش قشنگه ی درجه روشن تر هم قشنگه ولی کرم و طوسی خیلی روشن درسته خونه رو بزرگ نشون میدن و ...

اره درسته عزیزم 

آخه منم خونم همش کرم و سفیده بزرگ و پر نور هم هست واسه همین گفتم حداقل فرش رو طوسی بگیرم مبل هم طوسی و کرم که یکم بالانس شع و خیلی روشن نباشه 

کاربری دست 98348نفره

نه عزیزم چه ناراحت شدنی کابینت و خونه ام کلا سفید کرمه دیگه همین جوری دارم سعی میکنم جور در بیارم رن ...

فرشتو کرم هم میتونی بگیری یا مثلا فرش طوسی سفید بگیری مبل تو مایه های کرم🤔یا مبل طوسی فرش سفیدطوسی روشن

کابینت خیلی تاثیر داره تو ست شدن رنگا اگ کابینتت سفید کرم خب بهم میریزه اینکه بخوای مبلارو طوسی بگیر ...

الان چیکار کنم ؟ 

همین فرش با مبل کرم و طوسی خوبه ؟ 

آخه فرشه هم یه تناژ کرم طلایی طوری داره 

مبل هم گفتم ۳ نفره ها رو کرم بگیرم 

تک نفره ها رو طوسی 

کاربری دست 98348نفره