2777
2789

ماه دوم اقدامم 

قبلش سونو شکمی واسه چک کردن تخمدان و ضخامت رحم دادم که مشکلی نبود و ازمایش خونم اوکی بود 

ولی این ماه میشه دومین ماه اقدام 

حالا نگران شدم که نکنه مشکلی باشه 

گفتم برم سونو فولیکول شاید نوشت برام 

یا واسه همسرم نوشت 

میترسم خدا نکرده مشکلی باشه و وقت از دست بدم

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

عزیزم دوماه گذشته حداقل ۶ ماه صبر کن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

چند سالتونه؟

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دوماه گذشته حداقل ۶ ماه صبر کن

متاسفانه یکی از اقوام نزدیک مشکلات نازایی داشت من چشمم ترسیده ک نکنه نشه و فرصت از دست بدم

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
استرس و نگرانی سمهبی خیال باش درست میشه ان شا الله

خیلی استرسی نیستم واقعیتش ولی چون تجربه نازایی داشتیم تو اقوام نزدیک که بعد ۱۰ سال با هزاران خرج و دوا درمون بچه دار شد 

چشمم ترسیده

۲۸

خب زیر ۳۰ میگن یکسال اقدام کنید نشد برید دکتر 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

آخه سر دو ماه ترسییدی و نگرانی؟

تا یکسال حتی بعضی دکترا. تا یکسال و نیم زمان میدن 

بیخیال باش فکرشو نکن نمیگیره ها

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
شاید شوهرت مشکل داره ولی در کل اگه بگی دو ماه اقدامم چیزی نشده دکتر فوشت میده

🤣🤣 

مامانمم میگه صبر کن حالا این ماهم اگه نشد بعد برو 

شاید این ماه کیت تخمک گذاری جلو رفتم ببینیم چی میشه 

ماه اول بعد پری شروع کردم یه روز در میان تا ۱۸ سیکل 

ماه دوم از ۱۲ پری شروع کردم تا ۲۰ پری 

این ماه فشرده تر میرم ببینم چی میشه🤕

خیلی استرسی نیستم واقعیتش ولی چون تجربه نازایی داشتیم تو اقوام نزدیک که بعد ۱۰ سال با هزاران خرج و د ...

انشالله که زود حامله شی ولی تاخدا نخاد ده سال زودترم پیگیری کنی هیچ اتفاقی نمیفته 

پس استرسو بزار کنار 

بیخیالی طی کن 

زودترحامله میشی

هر بژی کورد
2810