2777
2789

دخترم خیلی از بقیه تقلیدمیکنه.یعنی حتی تو خوراکی خریدن البته نگین کمبودداره که درست نیست چون من خودم براش زیادمیزارم ولی خوشم نمیاد ازین کارش مثلاً امروز میگف دوستم چیپس آورده مدرسه منم می‌خوام ببرم آخه چیپس ممنوعه نخواستم دعواش کنم اجازه ندادم وکلی بحث کردیم 

استادتغییرباش ن قربانی تقدیر

یه اخلاق بددیگه داره که کارهای شخصیشوحتمابایدبهش بگی تا انجام بده وگرنه زیاد براش مهم نیس پای تمام مشقاش من باید باشم نقطه به نقطه وگرنه نمی‌نویسه حواسش پرت می‌کنه همش فکرش دنبال تی وی و این چیزاس

چیپس ممنوعه اس مدیر بما گفته اگ بچها تون چیپس پفک لواشک بیارن اولیا باید بیان مدرسه دلیل قانع کننده بیارن

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیپس ممنوعه اس مدیر بما گفته اگ بچها تون چیپس پفک لواشک بیارن اولیا باید بیان مدرسه دلیل قانع کننده ...

همین دیگه هرچی بهش میگفتم میگه دوستم تو ظرف غذا چیپس آورده منم تو ظرف میبرم

بچه منم هشت سالشه البته پسره و دقیقا توی مورد دوم شبیه دختر شماست . بسیار سر به هوا و بازیگوش و حواس پرت . موقع مشق نوشتن و درس کار کردن خودش حواسشو پرت میکنه کارای دیگشم صدبار باید بگم بلکه انجام بده  . حرف گوش نکن و لجباز . فکر کنم اقتضای سنشون باشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
برگردید به رفتارهای کودکی خودتون تا به الان قطعا چنین رفتارهایی داشتید احساستون چی بود دوست داشتید م ...

آخه من کودکیم خیلی مستقل بودم وقتی ۸سالم بود مامانم موقع مدارس یک‌ماهه می‌رفت روستا چون فصل برداشت زعفرون بود و من خواهرم هردو خودمون تمام کارهامون میکردیم الان دخترمو درک نمیکنم من مامانم بی سواد بود اصن تودرسا کسی کمکم نمی‌کرد خودم درس می‌خواندم بخدا الان دخترم خیلی شله اصن تن نمیده به درس

بچه منم هشت سالشه البته پسره و دقیقا توی مورد دوم شبیه دختر شماست . بسیار سر به هوا و بازیگوش و حواس ...

شما چطور برخورد میکنید؟عصبی نمیشید دعواش نمیکینید؟خیلی باخودت کلنجار میرم که دعواش نکنم ولی تا عصبی نشم گوش نمیده باید صدبارتکرارکنم

همین دیگه هرچی بهش میگفتم میگه دوستم تو ظرف غذا چیپس آورده منم تو ظرف میبرم

طوری نی بچه اس قانعش کن

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

شما چطور برخورد میکنید؟عصبی نمیشید دعواش نمیکینید؟خیلی باخودت کلنجار میرم که دعواش نکنم ولی تا عصبی ...

خیلی کنترل میکنم خودمو اما واقعا گاهی از کوره در میرم و نمیتونم درست رفتار کنم.خیلی خسته میشم خودم از تذکرای مداوم... تذکر هم ندم اصلا خودش انجام نمیده 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
خیلی کنترل میکنم خودمو اما واقعا گاهی از کوره در میرم و نمیتونم درست رفتار کنم.خیلی خسته میشم خودم ا ...

آره .خب می‌دونی دخترم یکم بیش فعاله ولی دوست شوهرم که پزشکه گفته بهش داروندین همش موادمخدره،خب میگم اگه سرکلاس شوخ باشه لااقل درستش خوب باشه که معلمش بتونه تحمل کنه و ببینه بچه زرنگی هس دعواش نکنه الان درساش خوبه چون خیلی کار میکنم باهاش مبصرکلاس هم شده ولی اگه یه روز بهش تذکرندم درس نمی‌خونه کلافه شدم همش عذاب وجدان دارم

سلام. دختر بچه 8 ساله هنوز مدیریت زمان رو تا حدی نفهمیده البته که باید در طول کلاس اول ید می گرفت. اما هنوز جای آموزش داره. یکی از راه هایی که می تونید به بچه اموزش بدید اینه یک ساعت با عقربه درشت بزارید جلوش و فقط بهش یاد بدید که اگر عقربه بزرگه بیاد رو فلان عدد باید یک صفحه از مشقت رو نوشته باشی و تو این زمان هم شما از پیشش بلند شی و بری به کارات برسی. مطمئنا یه ماهی طول میکشه تا گذر زمان را درک کنه ولی به مرور یاد می گیره. اگر هم نتونست تو این تایم انجام بده دعواش نکنید فقط بهش تذکر بدید و اجازه بدید با مشق ننوشته بره مدرسه. اونجا معلم برخورد لازم رو باهاش می کنه.

خواهر من  ۸ سالشه دقیقا برعکس دختر شما میگه من نمیخوام مثل کسی باشه خوراکی و وسایلم باید تک باشم😐😂هرکدوم یه مدلن طبیعیه

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤